CANLI İZLE Alanyaspor-Konyaspor

Türkiye Süper Lig 27. haftasında Alanyaspor ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Alanyaspor Konyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Alanyaspor-Konyaspor

Türkiye Süper Lig 27. haftasında Alanyaspor ile Konyaspor kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Alanyaspor Konyaspor maçı Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak. Maçta Volkan Bayarslan düdük çalıyor. Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Alanyaspor Konyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Alanyaspor-Konyaspor - Resim : 1

ALANYASPOR-KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

ALANYASPOR-KONYASPOR CANLI İZLE

İşte Alanyaspor Konyaspor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

ALANYASPOR KONYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Alanyaspor Konyaspor maçı ilke ve muhemel 11'ler henüz belli değil.

ALANYASPOR-KONYASPOR SAKAT VE CEZALILAR

Konyaspor: Amir Hadziahmetovic ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

ALANYASPOR-KONYASPOR İDDİA ORANLARI

Alanyaspor:  2.07

Beraberlik: 2.95

 Konyaspor: 2.60

2,5 gol üstü: 1.67

2,5 gol altı: 1.76

CANLI İZLE Alanyaspor-Konyaspor - Resim : 3

 DİĞER BİLGİLER

-Konyaspor’u Süper Lig’de ağırladığı ilk üç maçı 2+ gol yiyerek kaybeden Alanyaspor (toplam 9 gol), son iki karşılaşmada kalesinde sadece bir gol gördü ve sahadan galibiyetle ayrıldı.

-Alanyaspor ile oynadığı son beş Süper Lig maçında bir kez kazanan Konyaspor (3M 1B), bu -dönemdeki galibiyetini kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada aldı (1-0).

-Süper Lig’de oynadığı son sekiz maçın birini kaybeden Alanyaspor (3G 4B), bu mağlubiyeti gol atamadığı tek karşılaşmada aldı (0-4 vs Trabzonspor).

-Süper Lig deplasmanlarında oynadığı son iki maçı kaybeden Konyaspor (vs Trabzonspor & İstanbul Başakşehir), en son Nisan 2021’de üç karşılaşmalık bir seri yaşadı.

-Süper Lig'de maçın oynandığı haftaya puan tablosunun ilk iki sırasında giren takımlarla oynadığı son sekiz karşılaşmadan galip ayrılamayan Alanyaspor (3B 5M), bu maçların beşinde gol sevinci yaşayamadı.

-Bu sezon Süper Lig’de Alanyaspor (6) ve Konyaspor’dan (5) daha fazla direkt atak golü atan tek takım Hatayspor (7). Bu dönemde Konyaspor’dan (1) daha az direkt atak golüne izin veren iki takım bulunurken (0; Trabzonspor & İstanbul Başakşehir); Alanyaspor ise bu şekilde kalesinde iki gol gördü.

-Bu sezon Süper Lig’de rakiplerine ön alanda en fazla top kaptıran (kendi kalesinden itibaren ilk 40 metrede) takım Alanyaspor (236), bu şekilde dört gol yedi. Bu dönemde bu bölgede kaptırdığı toplar sonucunda en az gol yiyen iki takımdan biri  Konyaspor (1; Trabzonspor ile eşit).

-Alanyaspor’un attığı son üç golün ikisinin sahibi olan Wilson Eduardo, bu sezon ilk 11’de çıktığı 9 maçta toplam altı golde pay sahibi olurken (5 gol & 1 asist); oyuna sonradan dahil olduğu yedi karşılaşmada skor katkısı yapamadı.

-Konyaspor’un ligdeki son golününün sahibi ve bu sezon takımının en golcü ismi olan Sokol Cikalleshi’nin (7 gol) Süper Lig kariyerinde Alanyaspor’dan (3 gol) daha fazla gol attığı tek rakibi Göztepe (5 gol).

-Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un Süper Lig kariyerinde yenilmediği takımlar arasında en fazla karşılaştığı (5) ve mağlup ettiği (3) rakibi Alanyaspor.