CANLI İZLE Alaves Granada

İspanya La Liga maçında Alaves ile Granada karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Alaves Granada maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Alaves Granada

İspanya La Liga maçında Alaves ile Granada kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda?Alaves Granada maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Alaves Granada maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Alaves Granada - Resim : 1

ALAVES-GRANADA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Alaves-Granada canlı izle

İşte Alaves Granada maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Alaves-Granada sakat ve cezalılar

Granada: Raul Torrente (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Santiago Arias ( Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Maxime Gonalons (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Neyder Lozano (Sakatlık - Bacağı Kırık)

Alaves-Granada iddia oranları

Alaves: 1.79

Beraberlik: 2.85

Granada: 3.35

2,5 gol üstü: 2.03

2,5 gol altı: 1.48

CANLI İZLE Alaves Granada - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Granada'yı konuk ettiği sekiz resmi maçın sadece birini kaybeden Alaves (4G 3B), tek mağlubiyetini Temmuz 2020'de La Liga'da aldı.

-Granada'nın La Liga tarihinde en yüksek galibiyet yüzdesi yakaladığı rakibi Alaves (%71; 5/7).

-Bu sezon La Liga'da kalesine en fazla toplam (428) ve isabetli şut (148) gelen takım Granada. Bu süreçte çektiği şutları en düşük yüzdeyle gole çeviren iki ekipten biri Alaves (%7.6; Mallorca ile eşit).

-La Liga'da oynadığı son yedi maçta iki gol atabilen Granada (76 şut), bu golleri penaltıdan (Luis Milla vs Villarreal) ve Valencia forması giyen Hugo Guillamon'un kendi filelerini havalandırmasıyla buldu.

-2022 senesinde görev yaptığı 10 La Liga maçında gol atamayan Granada forveti Jorge Molina, daha önceki dokuz karşılaşmada yedi gol sevinci yaşamıştı.