CANLI İZLE Antalyaspor Sivasspor

Türkiye Süper Lig 28. haftasında Antalyaspor ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele BeIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Antalyaspor Sivasspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Antalyaspor Sivasspor

Türkiye Süper Lig 28. haftasında Antalyaspor ile Sivasspor kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Antalyaspor Sivasspor karşılaşması Antalya Stadyumu'nda oynanacak. Maçta Cüneyt Çakır düdük çalıyor. Mücadele BeIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Antalyaspor Sivasspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Antalyaspor Sivasspor - Resim : 1

ANTALYASPOR-SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 19:00'da başlayan müsabaka BeIN Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

ANTALYASPOR-SİVASSPOR CANLI İZLE

İşte Antalyaspor Sivasspor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Antalyaspor-Sivasspor sakat ve cezalılar

Antalyaspor: Harun Alpsoy (Sakatlık), Ufuk Akyol (Sakatlık)

Sivasspor: Fredrik Ulvestad (Sakatlık), Leke James (Sakatlık), Fayçal Fajr (Şüpheli)

Antalyaspor-Sivasspor iddia oranları

Antalyaspor: 2.11

Beraberlik: 2.85

Sivasspor: 2.65

2,5 gol üstü: 2.04

2,5 gol altı: 1.47

CANLI İZLE Antalyaspor Sivasspor - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Sivasspor ile Süper Lig’de karşılaştığı son dokuz maçın dördünü kaybeden Antalyaspor (3G 2B), mağlup olduğu karşılaşmaların tamamında kalesinde 2+ gol gördü.

-Antalyaspor’a konuk olduğu son altı Süper Lig maçının üçünü kazanan Sivasspor (1B 2M), daha önceki altı ziyaretinde sadece bir galibiyet alabilmişti (2B 3M).

-Süper Lig’de evinde oynadığı son iki maçta gol yemeyen Antalyaspor (1G 1B), daha uzun bir gole kapama serisini en son Aralık 2018-Ocak 2019 arasında yaşadı (3 maç).

-Deplasmanlarda oynadığı son üç Süper Lig maçını kaybeden Sivasspor, daha uzun bir mağlubiyet serisini en son Aralık 2015-Mart 2016 arasında yaşadı (6 maç).

-Beş haftadır kaybetmeyen Antalyaspor (2G 3B), Süper Lig’de Şubat-Mart 2021’den bu yana daha uzun bir yenilmezlik serisi yaşamadı (13 maç).

-Pazar günleri Süper Lig’de oynadığı son altı maçın dördünde gol atamayan Antalyaspor (1G 1B 4M), bu karşılaşmalardaki tek galibiyetini 3-0’lık skorla Fatih Karagümrük karşısında aldı.

-Bu sezon Süper Lig’de rakiplerine Sivasspor’dan daha az gol beklentisi (29.83) xGA ve net gol pozisyonu (37) veren tek takım İstanbul Başakşehir (28.46 xGA & 34 gol pozisyonu).

-Süper Lig'e devre arasında gelen Fernando, Antalyaspor'un attığı son beş golün üçüne doğrudan katkı sağladı (2 gol & 1 asist).

-Sivasspor formasıyla Süper Lig’de oynadığı son dört maçta üç golde doğrudan payı olan Fayçal Fajr (2 gol & 1 asist), daha önceki 13 karşılaşmada yaptığı gol katkısını yakalamayı hedefliyor (4).

-Rıza Çalımbay’ın Süper Lig kariyerinde en az 20 kez karşılaştığı rakipleri arasında Antalyaspor’dan daha az mağlup olduğu bir rakibi bulunmuyor (12G 8B 3M).