CANLI İZLE Atl. Madrid Cadiz

İspanya La Liga maçında Atl. Madrid ile Cadiz karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Atl. Madrid Cadiz maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Atl. Madrid Cadiz

İspanya La Liga maçında Atl. Madrid ile Cadiz kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Atl. Madrid Cadiz maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Atl. Madrid Cadiz - Resim : 1

ATL. MADRID-CADIZ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 23:00'te başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Atl. Madrid-Cadiz canlı izle

İşte Atl. Madrid Cadiz maçı canlı izleyebileceğiniz link.

ATL. MADRID CADIZ MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Atl. Madrid: J. Oblak, J. Giménez,Renan Lodi, Felipe, Reinildo, Š. Vrsaljko, R. De Paul, Marcos Llorente, H. Herrera, João Félix, Á. Correa

Cadiz: J. Ledesma, Carlos Akapo, A. Espino, Luis Hernández, Víctor Chust, Rubén Alcaraz, O. Idrissi, Alejo, Fede, A. Lozano, Negredo

ATL. MADRID-CADIZ SAKAT VE CEZALILAR

Atl. Madrid: Geoffrey Kondogbia (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Matheus Cunha (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Daniel Wass (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Cadiz: Florin Andone (Sakatlık - Ayak Tarak Kemiğinden Sakat)

CANLI İZLE Atl. Madrid Cadiz - Resim : 3ATL. MADRID- CADIZ İDDİA ORANLARI

Atl. Madrid: 1.26

Beraberlik: 3.75

Cadiz: 6.80

2,5 gol üstü: 1.80

2,5 gol altı: 1.63

DİĞER BİLGİLER

-Cadiz ile oynadığı son üç LaLiga maçını dörder gol atarak kazanan Atletico Madrid, rakibi karşısındaki en uzun galibiyet serisini tekrarlamak istiyor (1986-1988).

-Cadiz’i ağırladığı 13 LaLiga maçını kaybetmeyen Atletico Madrid’in (12G 1B) bu sezon en üst ligde boy gösteren takımlar arasında yenilmeden daha fazla konuk ettiği tek takım Elche (20G 3B).

-LaLiga’daki son dört maçını kaybetmeyen Cadiz (1G 3B), Ekim 2020’den bu yana ligde daha uzun bir yenilmezlik serisi yaşamadı (3G 2B).

-LaLiga’da oynadığı son beş maçta beş golde payı bulunan Joao Felix (3 gol & 2 asist), daha önceki 28 karşılaşmada ulaştığı sayıyı yakaladı (3 gol & 2 asist).

-Bu sezon LaLiga’da oynadığı 22 maçta yedi golde payı bulunan Cadiz forveti Choco Lozano (5 gol & 1 asist), daha önceki 63 karşılaşmada ulaştığı sayıyı geride bıraktı (4 gol & 1 asist).