CANLI İZLE B. Dortmund A. Bielefeld

Almanya Bundesliga maçında B. Dortmund ile A. Bielefeld karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. B. Dortmund A. Bielefeld maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE B. Dortmund A. Bielefeld

Almanya Bundesliga maçında B. Dortmund ile A. Bielefeld kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? B. Dortmund A. Bielefeld maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. B. Dortmund A. Bielefeld maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE B. Dortmund A. Bielefeld - Resim : 1

B. Dortmund-A. Bielefeld maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

B. Dortmund-A. Bielefeld canlı izle

İşte B. Dortmund A. Bielefeld maçı canlı izleyebileceğiniz link.

B. Dortmund-A. Bielefeld sakat ve cezalılar

B. Dortmund: Mateu Morey (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Marcel Schmelzer (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Manuel Akanji (Sakatlık - Baldırından Sakat), Thomas Meunier (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Raphael Guerreiro (Sakatlık - Covid Pozitif)

B. Dortmund-A. Bielefeld iddia oranları

B. Dortmund: 1.16

Beraberlik: 4.80

A. Bielefeld: 7.50

2,5 gol üstü: 1.35

2,5 gol altı: 1.34

CANLI İZLE B. Dortmund A. Bielefeld - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Arminia Bielefeld ile oynadığı son dört Bundesliga maçını kazanan Borussia Dortmund, rakibi karşısındaki en uzun galibiyet serisini yaşıyor.

-Bundesliga’da en fazla mağlup ettiği rakibi Borussia Dortmund olan Arminia Bielefeld (12), bu galibiyetlerin sadece ikisini deplasmanda aldı (1985'te 3-1 & 2000'de 3-1).

-Dortmund’a konuk olduğu 18 maçta 55 gol yiyen Arminia Bielefeld’in Bundesliga deplasmanlarında daha fazla gole izin verdiği bir rakibi bulunmuyor.

-Bu sezon Bundesliga’da oynadığı iç saha maçlarında berabere kalmayan tek takım olan Borussia Dortmund (10G 2B), ilk 12 karşılaşma itibarıyla en fazla galibiyet aldığı iki sezondan birini geçiriyor (10; 2018/19 ile eşit).

-Dortmund Teknik Direktörü Marco Rose’nin Bundesliga kariyerinde rakip olduğu tüm maçları kazanarak en fazla karşılaştığı takım Bielefeld (3).