CANLI İZLE Beşiktaş – Sivasspor

Süper Lig 15. haftasında Beşiktaş, Sivasspor sınavına çıkıyor. Beşiktaş Sivasspor’yi sahasında ağırlıyor. Tek hedefin galibiyet olduğu Beşiktaş, Sivasspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak ve zirve yarışını sürdürmek istiyor. İşte Beşiktaş Sivasspor maçı öncesi istatistik ve tüm detaylar...

CANLI İZLE Beşiktaş – Sivasspor

Beşiktaş, Süper Lig 15. hafta maçında Sivasspor ile kozlarını paylaşıyor. Zorlu Beşiktaş Sivasspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Peki Beşiktaş Sivasspor maçı şifresiz mi? İşte tüm detaylar...

Maç öncesi iki takımın Süper Lig'deki istatistiklerine bakılacak olursa; Beşiktaş son 5 maçında Sadece 1 mağlubiyet aldı. 4 tane de galibiyeti bulunuyor.

Beşiktaş, Süper Lig'de 25 puanla 5. sırada bulunuyor. 

Konuk ekip Sivasspor ise 17 puanla 14. sırada yer alıyor. Süper Lig'deki son 5 maçına bakıldığında ise 1 mağlubiyet, 2 beraberlik, 3 de galibiyeti bulunuyor. 

Beşiktaş’da Aboubakar ve Josef yok iki futbolcu ceza sınırında

Beşiktaş can sıkan bir durum ise iki önemli eksiğin olması annesinin vefatı nedeniyle melketeine gidecek olan Vincent Aboubakar Sivasspor maçında görev alamayacak. Sol uyluk iç adalesinde kısmi yırtık tespit edilen orta saha Josef de Souza da takımını yalnız bırakıyor. Sakatlıkları henüz geçmeyen Gökhan Töre ile Adem Ljajic de Sivasspor karşısında forma şansı bulamayacak.

İki isim ise sınırda

Siyah-beyazlı ekipte Bernard Mensah ile Vida, sarı kart sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartı bulunan Mensah ve Vida, Sivasspor mücadelesinde de aynı durumu yaşarsa 16. haftadaki Kayserispor maçında cezalı duruma düşecekler.

Peki Beşiktaş Sivasspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Sivasspor maçı Vodafone Arena Stadı’nda saat 19.00’da başlıyor. Beşiktaş Sivasspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Beşiktaş Sivasspor maçı şifresiz izleyebilmek için Bein Sports 1 aboneliği gerekiyor. 

İlk 11'ler 

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Necip, Atiba, Mensah, Ghezzal, Nkoudou, Güven

Sivasspor: Samassa, Caner, Camara, Uğur, Ziya, Hakan, Fajr, Robin, Claudemir, Yasin, Gradel