CANLI İZLE Brighton Tottenham

İngiltere Premier Lig maçında Brighton ile Tottenham karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Brighton Tottenham maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Brighton Tottenham

İngiltere Premier Lig maçında Brighton ile Tottenham kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Brighton Tottenham karşılaşmasında Robert Jones düdük çalıyor. Mücadele S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Brighton Tottenham maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Brighton Tottenham - Resim : 1

Brighton-Tottenham maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:30'da başlayan müsabaka S Sport üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Brighton-Tottenham canlı izle

İşte Brighton Tottenham maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Brighton-Tottenham sakat ve cezalılar

Tottenham: Oliver Skipp (Sakatlık - Kasığından Sakat), Japhet Tanganga (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Ryan Sessegnon (Sakatlık - Adale Problemi)

Brighton-Tottenham iddia oranları

Brighton: 2.80

Beraberlik: 2.90

Tottenham: 1.97

2,5 gol üstü: 1.85

2,5 gol altı: 1.59

DİĞER BİLGİLER

-Tottenham'ı konuk ettiği son iki Premier Lig maçını kazanan Brighton, önceki yedi karşılaşmada aynı sayıda galibiyet alabilmişti (1B 4M).

-Brighton ile oynadığı sekiz Premier Lig maçının beşini kazanan Tottenham (1B 2M), puan alamadığı üç maça da deplasmanda çıktı.

-Premier Lig'de çıktığı son iki deplasmanda gol atamayan Tottenham, Mart 2014'ten bu yan üst üste üç dış saha karşılaşmasını boş geçmiyor.

-Premier Lig'de devam eden en uzun galibiyet hasretinin sahibi olan Brighton (8B 2M), buna rağmen bu sezon Manchester City (2), Chelsea (2) ve Liverpool'un (1) ardından en az yenilgi alan ekip konumunda (3).

-Premier Lig'de altı maçtır gole hasret olan Harry Kane'in, lig tarihinde üst üste yedi karşılaşmaya ilk 11 başlayıp rakip fileleri havalandıramadığı bir seri yok.