Erzurumspor – Konyaspor Canlı maç izle

Erzurumspor ile Konyaspor, Türkiye Süper Lig 32.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 13:30’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Erzurumspor – Konyaspor Canlı maç izle

Erzurumspor ile Konyaspor Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Kazım Karabekir Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.

Erzurumspor – Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:30’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Erzurumspor – Konyaspor maçı sakat ve cezalılar

Erzurumspor: Ricardo Gomes Şüpheli)

Konyaspor: Marin Anicic (Sakat), Alper Uludağ (Sakat), Ismael Diomande (Cezalı), Amar Rahmanovic (Cezalı), Marko Jevtovic (Şüpheli)

Erzurumspor – Konyaspor maçı muhtemel 11’ler…

Erzurumspor: Szumski, Murat Uçar, Tekeu, Arturo Mina, Mücahit Albayrak, Mitchel Donald, Boumal, Emrah Başsan, Aatıf, Novikovas, Ricardo Gomes

Konyaspor: Sehic, Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık, Guilherme, Hadziahmetovic, Shengelia, Milosevic, Zymer Bytyqi, Sekidika, Cikalleshi

Erzurumspor – Konyaspor iddia oranları

Erzurumspor: 2.15

Beraberlik: 2.85

Konyaspor: 2.55

2,5 gol üstü: 1.90

2,5 gol altı: 1.52

Erzurumspor’da Yılmaz Vural Dönemi

Erzurumspor’da teknik direktör Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı. Göreve ise Yılmaz Vural getirildi. Erzurumspor, Yılmaz Vural yönetiminde ilk maçına Konyaspor karşısında çıkacak. Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Erzurumspor, milli maç arasından önceki hafta Antalyaspor deplasmanında 3-1 kaybetti. Üst üste 6 maçtır kazanamayan Erzurumspor, 27 puan ile 19. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Erzurumspor’da eksik bulunmaduğını belirtelim.

Konyaspor’dan 3 Puan

Konyaspor, milli maç arasından önceki haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Konyaspor’a galibiyeti getiren gol, Cikalleshi’den geldi. Süper Lig’de 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan İlhan Palut’un öğrencileri, düşme hattı ile puan farkını 7’ye çıkartmış durumda. Bu hafta Erzurumspor’a konuk olacak Konyaspor’da Amar Rahmanovic ve Ismael Diomande kart cezalısı. Marko Jevtovic ise sakat.