CANLI İZLE Fenerbahçe Gaziantep

Türkiye Süper Lig 35. haftasında Fenerbahçe Gaziantep karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN SPORTS 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Fenerbahçe Gaziantep maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Fenerbahçe Gaziantep

Fenerbahçe Gaziantep Süper Lig'in 35. haftasında kozlarını paylaşıyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Gaziantep  beIN SPORTS 1 şifresiz canlı izleyebileceğiniz link...

Fenerbahçe Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'in 35. haftasında ligde 2. sırada yer alan Fenerbahçe ile 15. sırada yer alan Gaziantep mücadele edecek. Büyük mücadele, Ülker Stadı'nda oynanacak. Saat 20:30'da başlayan mücadelede  Sarper Baris Saka hakemlik yapacak.

FENERBAHÇE - GAZİANTEP FK MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Samuel, Serdar, Tisserand, Ferdi, Zajc, Gustavo, İrfan Can, Mert Hakan, Rossi, Serdar

Gaziantep FK: Günay, Ertuğrul, Tosca, Djilobodji, Kitsou, Maxim, Doğan, Furkan, Halil İbrahim, Muhammet Demir, Figueiredo

Futbolseverler, diğer yandan da Fenerbahçe Gaziantep maçını şifresiz canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. Mücadeleyi izlemek isteyenler "Fenerbahçe Gaziantep maçı beIN SPORTS 1 şifresiz izle" gibi aramalar yapıyor.

FENERBAHÇE GAZİANTEP CANLI İZLE

Fenerbahçe Gaziantep mücadelesi beIN SPORTS 1 kanalından şifreli olarak yayınlanıyor.

Sarı lacivertli takımdan 6 kişi eksik

Attila Szalai, Dimitris Pelkas, Miguel Crespo sakatlıklarından dolayı oynayamayacakken; Kim Min-Jae cezasından dolayı forma giyemeyecek. Mesut Özil ve Ozan Tufan ise kadro dışı.

Gaziantep'te ise 4 kişi kişi eksik

Recep Niyaz'ın cezası bulunuyorken, Steven Caulker, Alexander Merkel ve Torgeir Borven ise forma giyemeyecek.

LİG'DE PUAN DURUMLARI

Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe 65 puanla 2. sırada yer alırken, Gaziantep  42 puanla 15. sırada yer alıyor.

Gaziantep FK'yı konuk ettiği iki Süper Lig maçını toplam sekiz gol atarak kazanan Fenerbahçe'nin (5-0 & 3-1), şu an ligde yer alan takımlar arasında iç sahada en yüksek gol ortalaması yakaladığı rakibi kırmızı-siyahlılar (4).

Fenerbahçe ile oynadığı son üç Süper Lig maçının ikisini üçer gol atarak kazanan Gaziantep FK (1M), ilk iki karşılaşmada rakip fileleri havalandıramamış ve puan alamamıştı. Gaziantep FK'nın Süper Lig tarihinde en fazla gol yediği iki rakibinden biri Fenerbahçe (13; Galatasaray ile eşit).

Süper Lig'de oynadığı son altı maçta puan kaybetmeyen Fenerbahçe, üst üste 7+ galibiyetlik bir seriyi en son Nisan-Ağustos 2018 arasında yakaladı (9G). Son dört karşılaşmada rakiplerine gol izni vermeyen sarı-lacivertli ekip, Şubat-Nisan 2016 arasından (5) bu yana üst üste beş maçta gole kapama yapamıyor.

Son 11 Süper Lig maçındaki tek galibiyetini Galatasaray'ı evinde yenerek alan Gaziantep FK (4B 6M), son beş deplasman karşılaşmasından puan çıkaramadı. Kırmızı-siyahlı ekibin lig tarihinde üst üste altı dış saha yenilgisi aldığı bir süreç bulunmuyor.

Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını ikişer gol atarak kazanan Fenerbahçe'nin, rakip fileleri en az ikişer kez havalandırıp 4+ galibiyetlik seri yakaladığı son süreçte başında, şu an Gaziantep FK'yı çalıştıran Erol Bulut bulunuyordu (Aralık 2020-Ocak 2021 arasında 4 maç).

Bu sezon Süper Lig'de yer alan takımlar arasında, Ocak 2021'den bu yana İstanbul temsilcilerine konuk olduğu maçlardan puan çıkaramayan tek ekip Gaziantep FK (8M).

Kırmızı-siyahlı takım bu deplasmandaki son galibiyetini, kalesini gole kapatabildiği son karşılaşmada Kasımpaşa'yı 4-0 yenerek aldı (Aralık 2020).

Fenerbahçe bu sezon rakip filelere penaltıdan 10 gol gönderdi ve Opta'nın bu alanda data tutmaya başladığı 2007/08'den bu yana bir Süper Lig sezonundaki en yüksek sayısına ulaştı. Gaziantep FK ise şu ana kadar attığı gollerin %21'ini beyaz noktadan kaydetmeyi başardı (9/43).

Süper Lig'de çektiği son beş isabetli şutunun dördünü gole çeviren Fenerbahçe santrforu Serdar Dursun (%80), daha önceki 10 isabetinde sadece iki kez fileleri havalandırabilmiş (%20) ve bu iki golü de Hatayspor karşılaşmasında kaydetmişti.

Gaziantep FK forması giyen Alexandru Maxim'in Süper Lig kariyerinde en fazla maçta filelerini havalandırdığı üç takımdan biri Fenerbahçe (3; Galatasaray ve Sivasspor ile birlikte). Rumen oyuncu ilk kez bir rakibine dört karşılaşmada gol atmak için sahaya çıkıyor.

Teknik direktörlük kariyerinde Fenerbahçe'ye rakip olduğu son üç Süper Lig maçından 7 puan çıkaran Erol Bulut (2G 1B), daha önceki dört karşılaşmada üç yenilgi almıştı (1G). Sezonun ilk yarısındaki karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan Bulut, kariyerinde sarı-lacivertli ekibi ilk kez üst üste iki kere mağlup etmek istiyor.