Fenerbahçe – Gençlerbirliği Canlı maç izle

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, Türkiye Süper Lig 30.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Fenerbahçe – Gençlerbirliği Canlı maç izle

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Sarı Lacivertliler evinde Başkent Temsilcisini ağırlıyor. Kadıköy Ekibi Liderin 2 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor ve rakibini yenerek zirveye bir adım daha yaklaşmak istyor. Son sırada bulunan Kırmızı Siyahlılar ise deplasmanda puan almanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe – Gençlerbirliği maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Fenerbahçe – Gençlerbirliği maçı muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Novak, Attila, Gökhan, Sosa, Mert Hakan, Ferdi, Pelkas, Osayi, Thiam

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Johansson, Diego Ângelo, Motta, Mugni, Furman, Soner, Sefa, Candeias, Murat, Lima

Fenerbahçe – Gençlerbirliği maçı sakat ve cezalılar

Fenerbahçe: Diego Perotti (Sakat), Mesut Özil (Sakat), Caner Erkin (Şüpheli), Enner Valencia (Cezalı), Sadık Çiftpınar (Sakat), Sinan Gümüş (Sakat)

Gençlerbirliği: Zargo Toure (Sakat), Giovanni Sio (Şüpheli), Bogdan Stancu (Sakat), Pierre-Yves Polomat (Cezalı)

Fenerbahçe – Gençlerbirliği iddia oranları

Fenerbahçe: 1.15

Beraberlik: 5.00

Gençlerbirliği: 7.25

2,5 gol üstü: 1.35

2,5 gol altı: 2.25

Fenerbahçe'de maç öncesi 4 eksik

Süper Lig'in 30. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Sarı Lacivertlilerde sakatlığı bulunan Diego Perotti, Mesut Özil ve Sinan Gümüş bu maçın kadrosunda yer almayacak. Öte yandan geçen hafta gördüğü sarı kart sebebiyle cezalı duruma düşen Valencia'da forma giyemeyecek.

Gençlerbirliği fenerbahçe deplasmanına 5 kişi eksik gitti

Deplasmanda Fenerbahçe'yle karşılaşacak olan Başkent ekibinde sakatlıkları bulunan Bogdan Stancu, Sio, Rahmetullah Berişbek ve Zargo Toure kadroda yer almadı. Diğer taraftan geçen hafta oynanan maçta ikinci sarıdan kırmızı kart gören ve bir maç ceza alan Polomat'da forma giyemeyecek isimler arasında.

 Fenerbahçe ve gençlerbirliği arasındaki maçlar

Gençlerbirliği ve Fenerbahçe Süper Lig tarihindeki 122. karşılaşmalarına çıkıyorlar. Daha önce 121 kez karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanan maçlarda Sarı Lacivertliler 68 kez kazanan taraf olurken, Başkent Ekibi ise 19 maçta galip geldi. Geride kalan 34 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.