CANLI İZLE Galatasaray Antalyaspor

Süper Lig 19. haftasında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Galatasaray Antalyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Galatasaray Antalyaspor

Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray ile Antalyaspor, Çotanak Stadyumu’nda kozlarını paylaşıyor. Peki Galatasaray Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor.

CANLI İZLE Galatasaray Antalyaspor - Resim : 1

Galatasaray ile Antalyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz. İşte, Galatasaray Antalyaspor maçı canlı izleyebileceğiniz link...

 CANLI İZLE Galatasaray Antalyaspor - Resim : 2

Galatasaray Antalyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

CANLI İZLE Galatasaray Antalyaspor - Resim : 3

Galatasaray Antalyaspor canlı izle

İşte Galatasaray Antalyaspor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

CANLI İZLE Galatasaray Antalyaspor - Resim : 4

Galatasaray Antalyaspor maçı sakat ve cezalılar

Galatasaray: Fernando Muslera (Sakat), Arda Turan (Sakat), Taylan Antalyalı (Cezalı), Mbaye Diagne (Sakat), Alexandru Cicaldau (Cezalı), Christian Luyindama (Sakat), Sacha Boey (Sakat)

Antalyaspor: Andrea Poli (Cezalı)

CANLI İZLE Galatasaray Antalyaspor - Resim : 5

Galatasaray Antalyaspor maçı iddia oranları

Galatasaray: 1.43

Beraberlik: 3.45

Antalyaspor: 4.60

2,5 gol üstü: 1.64

2,5 gol altı: 1.79

CANLI İZLE Galatasaray Antalyaspor - Resim : 6

ANTALYASPOR'DA KÖTÜ GİDİŞAT SÜRÜYOR

Antalyaspor, Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda karşılaştığı Atakaş Hatayspor'a 3-2 mağlup oldu. Son 5 maçında 1 galibiyet alan kırmızı-beyazlıların düşme hattı ile arasındaki puan farkı da 7'ye düştü. 42 puanla 12. sırada yer alan Antalyaspor, son 5 karşılaşmasında Ankaragücü'ne 1-0, DG Sivasspor'a 4-2, Çaykur Rizespor'a 3-2, Atakaş Hatayspor'a 3-2 kaybederken, Kayserispor'u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı. Bu beş karşılaşmada Antalyaspor, 7 gol atıp, 12 gol yedi. Antalyaspor geride kalan 35 hatada, 9 galibiyet, 15 beraberlik 11 de yenilgi aldı. Güney ekibi 15 beraberlik ile ligde en azla berabere kalan takım konumundaki yerini koruyor.

SON 8 MAÇIN SADECE 2'SİNİ KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 8 karşılaşmanın sadece 2'sinde galip gelebildi. Sarı-kırmızılı takım, son 8 maçında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda Hes Kablo Kayserispor ve Göztepe'yi yenen Galatasaray, Demir Grup Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor ile berabere kaldı, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor ve Atakaş Hatayspor'a mağlup oldu.