Galatasaray – Gençlerbirliği Canlı maç izle

Galatasaray ile Gençlerbirliği, Türkiye Süper Lig 18.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Galatasaray – Gençlerbirliği Canlı maç izle

Galatasaray ile Gençlerbirliği Türkiye Süper Ligi mücadelesinde Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Halis Özkahya düdük çalacak.

Galatasaray – Gençlerbirliği maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Galatasaray – Gençlerbirliği maçı sakat ve cezalılar

Galatasaray: Omar Elabdellaoui (Sakat), Fernando Muslera (Şüpheli), Sofiane Feghouli (Sakat), Radamel Falcao (Sakat), Ömer Bayram (Cezalı), Emre Kılınç (Cezalı), Oghenekaro Etebo (Sakat)

Gençlerbirliği: Kristoffer Nordfeldt (Şüpheli), Giovanni Sio (Cezalı), Bogdan Stancu (Sakat), Salih Dursun (Sakat), Ömürcan Artan (Sakat)

Galatasaray – Gençlerbirliği iddia oranları

Galatasaray: 1.25

Beraberlik: 4.40

Gençlerbirliği: 6.25

2,5 gol üstü: 1.50

2,5 gol altı: 2.00

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Okan, Linnes, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Oğulcan, Belhanda, Emre Akbaba, Babel, Diagne 

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Johansson, Arda, Toure, Polomat, Soner, Piris, Candeias, Furman, Sefa, Ayite

97. randevu

Galatasaray ile Gençlerbirliği, Süper Lig’de bugüne kadar 96 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 52 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-siyahlılar ise 23 defa rakibini mağlup etmeyi başardı. 21 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Ligde İstanbul ekibinin 164 golüne, Ankara temsilcisi 101 golle yanıt verdi.

İki takım arasında geçen sezonun ilk yarısında Ankara’da oynanan maç 0-0 berabere sona ermiş, İstanbul’daki mücadeleyi Galatasaray 3-0’lık skorla kazanmıştı.

Fatih Terim’in cezası bitti

Fatih Karagümrük maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e 5 maç men cezası vermiş, daha sonra Tahkim Kurulu tecrübeli teknik adamın cezasını 4 maça indirmişti. Göztepe, Trabzonspor, Antalyaspor ve Konyaspor mücadeleleriyle cezasını tamamlayan Terim, Gençlerbirliği maçında saha kenarında olacak.