CANLI İZLE Gaziantep FK Göztepe

Türkiye Süper Lig 34. haftasında Gaziantep FK Göztepe karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN SPORTS 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Gaziantep FK Göztepe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Gaziantep FK Göztepe

Süper Lig 34. haftasında Gaziantep FK Göztepe kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Gaziantep FK Göztepe maçında Mustafa Kürşad Filiz düdük çalıyor. Mücadele beIN SPORTS 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Gaziantep FK Göztepe mücadelesi Kalyon Stadyumu'nda oynanıyor. Gaziantep FK Göztepe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Gaziantep FK Göztepe - Resim : 1

Gaziantep FK Göztepe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka beIN SPORTS 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

GAZİANTEP FK GÖZTEPE CANLI İZLE

İşte Gaziantep FK Göztepe maçı canlı izleyebileceğiniz link.

GAZİANTEP FK GÖZTEPE MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Gaziantep FK: Günay, Caulker, Tosca, Djilobodji, Vetrih, Furkan, Maxim, Kitsiou, Mendyl, Figuiredo, Muhammet

Göztepe: Piric, Murat, Kahraman, Arslanagic, Berkan, Soner, Yalçın, Tijanic, Halil, Lourency, Santo

GAZİANTEP FK GÖZTEPE SAKAT VE CEZALILAR

Gaziantep FK: Doğan Erdoğan (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Hamza Mendyl (Sakatlık - Menisküs Yırtığı), Alexander Merkel (Sakatlık - Yan Bağlarda Yırtık), Torgeir Borven ( Sakatlık - Kasığından Sakat)

Göztepe: Aytaç Kara (Şüpheli), Atınç Nukan (Şüpheli), Francois Moubandje (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Oussama Tannane (Şüpheli), Wilker Angel (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), İrfan Can Eğribayat (Diğer - Kadro Dışı)

GAZİANTEP FK GÖZTEPE İDDİA ORANLARI

Gaziantep FK: 1.58

Beraberlik: 3.50

Göztepe: 4.00

2,5 gol üstü: 1.52

2,5 gol altı: 1.96

OPTA'YA GÖRE;

Gaziantep FK ile Göztepe arasında oynanan son iki maçta taraflar galibiyetleri paylaşırken; daha önceki beş mücadele karşılıklı gollere sahne olup berabere bitmişti (7-7).

Gaziantep FK'ya konuk olduğu altı lig maçının sadece birini kaybeden (2G 3B) ve bu yenilgiyi geçen sezon Süper Lig'de alan Göztepe, bu rekabet tarihinde rakibine üst üste iki dış saha karşılaşmasında mağlup olmadı.

Süper Lig'in 25'inci haftasından bu yana Gaziantep FK'dan (1G 3B 6M) daha düşük galibiyet sayısına sahip tek takım, bu süreçte oynadığı dokuz karşılaşmayı da kaybeden Göztepe. Son dokuz haftada sadece 5 puan toplayabilen Gaziantep FK (0.6 ortalama), sezonun ilk 24 haftalık bölümünü 36 puanla geçmişti (1.5 ortalama).

Süper Lig'de oynadığı son 10 maçı kaybeden Göztepe, ligde devam eden en uzun seriyi yaşıyor. Bu karşılaşmaların tamamında kalesinde en az ikişer gol gören İzmir ekibi (toplam 26 gol), lig tarihinde bu şekilde bir seri yaşayan ilk takım konumunda.

Bu sezon Trabzonspor'un (39 puan) ardından seyircisi önünde en fazla puan toplayan takım olan Gaziantep FK (35), aynı zamanda iç saha puanı ile deplasman puanı (6) arasında en fazla fark olan ekip konumunda (+29).

Deplasmanda oynadığı son beş maçtan puan çıkaramayan Göztepe, Süper Lig tarihinde 6+ karşılaşmalık yenilgi serisini iki kez yaşadı ve bunların birinde (1975/76) ligde kalmayı başardı (diğeri 1999/2000). İzmir ekibi bu maçı kazanırsa, bu sezon Alanyaspor'un (27 deplasman & 25 iç saha) ardından deplasmanda kazandığı puan iç sahada elde ettiğinden fazla olan ikinci ekip olacak (13 deplasman & 14 iç saha).

Bu sezon ilk golü attığı Süper Lig maçlarında en az puan kaybeden takım Gaziantep FK (5 puan; 9G 1B 1M). Göztepe ise sezonun geride kalan bölümünde en fazla karşılaşmada açılış golünü yiyen ekip konumunda (24 maç; 3G 5B 16M).

Gaziantep FK formasıyla Süper Lig'de attığı son 10 golün dokuzunu iç sahada kaydeden ve tek deplasman golünü son karşılaşmada Konyaspor filelerine gönderen Muhammet Demir, Nisan 2021'den bu yana üst üste 2+ maçta gol sevinci yaşayamıyor.

Gaziantep FK'nın 2022 takvim senesinde Süper Lig'de attığı 18 golün 10'unda Alexandru Maxim'in doğrudan katkısı var (7 gol & 3 asist). Rumen oyuncu, bu statta Göztepe'ye karşı çıktığı tek karşılaşmada asist yapmayı başardı (Şubat 2021).

Bu sezon Göztepe formasıyla Süper Lig deplasmanlarında en fazla gol atan oyuncu olan Halil Akbunar (4), en üst lig kariyerinde dış sahada rakip fileleri en fazla havalandırdığı sezonu yaşıyor.