CANLI İZLE Greuther Fürth RB Leipzig

Almanya Bundesliga maçında Greuther Fürth ile RB Leipzig karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Greuther Fürth RB Leipzig maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Greuther Fürth RB Leipzig

Almanya Bundesliga maçında Greuther Fürth ile RB Leipzig kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Greuther Fürth RB Leipzig  maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Bein Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Greuther Fürth RB Leipzig maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Greuther Fürth RB Leipzig - Resim : 1

Greuther Fürth-RB Leipzig maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 3 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Greuther Fürth-RB Leipzig canlı izle

İşte Greuther Fürth RB Leipzig maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Greuther Fürth-RB Leipzig sakat ve cezalılar

Greuther Fürth: Robin Kehr (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Marius Funk (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Greuther Fürth-RB Leipzig iddia oranları

Greuther Fürth: 6.40

Beraberlik: 4.30

RB Leipzig: 1.22

2,5 gol üstü: 1.43

2,5 gol altı: 2.11

CANLI İZLE Greuther Fürth RB Leipzig - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Leipzig’in bu sezon Bundesliga’da boy gösteren takımlar arasında resmi maçlarda yenilmeden Fürth’ten (4G 1B) daha fazla karşılaştığı iki takım bulunuyor: Bochum (7) & Stuttgart (8).

-Bundesliga’ya o sezon yükselen takımlarla oynadığı 23 maçı kaybetmeyen Leipzig (20G 3B), en üst lig tarihinde bu şekilde oynadığı ilk 10+ karşılaşmada mağlubiyet almayan tek takım.

-Evinde oynadığı son altı Bundesliga maçını kaybetmeyen Fürth (3G 3B), ilk 23 karşılaşmanın sadece beşinden puanla ayrılabilmişti.

-Bundesliga’da oynadığı son yedi maçta da gol atan Fürth (toplam 10 gol), Leipzig karşısında kulüp tarihinin en uzun serisini yakalamayı hedefliyor (Nisan 2013-Ağustos 2021 8 maç).

-Bundesliga’da en az 600 dakika oynayan oyuncular arasında Dominik Szoboszlai’den (210 dakika) daha sık asist yapan iki oyuncu bulunuyor: Florian Wirtz (183 dakika) & Thomas Müller (122 dakika).