CANLI İZLE Hoffenheim Bayern Münih

Almanya Bundesliga maçında Hoffenheim ile Bayern Münih karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele BeIN Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Hoffenheim Bayern Münih maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Hoffenheim Bayern Münih

Almanya Bundesliga maçında Hoffenheim ile Bayern Münih kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Hoffenheim Bayern Münih maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele BeIN Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Hoffenheim Bayern Münih maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Hoffenheim Bayern Münih - Resim : 1

Hoffenheim-Bayern Münih maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:30'da başlayan müsabaka BeIN Sports üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Hoffenheim-Bayern Münih canlı izle

İşte Hoffenheim Bayern Münih maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Hoffenheim-Bayern Münih sakat ve cezalılar

Hoffenheim: Chris Richards (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Ermin Bicakcic (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Havard Nordtveit (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Sebastian Rudy (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Fisnik Asllani (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Robert Skov (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı)

Bayern Münih: Leon Goretzka (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Manuel Neuer (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Alphonso Davies (Sakatlık - Hasta), Corentin Tolisso (Sakatlık - Adale Problemi)

Hoffenheim-Bayern Münih iddia oranları

Hoffenheim: 3.80

Beraberlik: 4.10

Bayern Münih: 1.42

2,5 gol üstü: 1.19

2,5 gol altı: 3.05

CANLI İZLE Hoffenheim Bayern Münih - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-2017’den bu yana Bayern Münih’in Bundesliga’da Hoffenheim’dan (4) daha fazla mağlup olduğu tek takım Mönchengladbach (5).

-Bundesliga’da Bayern Münih’i ağırladığı son beş maçın üçünü kazanan Hoffenheim, daha önceki sekiz karşılaşmada galibiyet alamamıştı (3B 5M).

-Bundesliga’daki 1934’üncü karşılaşmasına çıkmaya hazırlanan Bayern Münih, Werder Bremen’in rekoruna ortak olacak (1163G 417B 353M).

-Bundesliga’nın ikinci yarısında öne geçtiği maçlarda 8 puan bırakan Bayern Münih, sezonun ilk yarısında bu şekilde sadece 3 puan kaybetmişti. 2021/22’de geriye düştüğü karşılaşmalarda en fazla puan toplayan takım ise Hoffenheim (21).

-Bundesliga’da oynadığı son iki maçta çektiği 11 şutta gol atamayan Robert Lewandowski, en son Kasım-Aralık 2019’da daha uzun bir kuraklık yaşadı (3 maç).