CANLI İZLE Hoffenheim Greuther Fürth

Almanya Bundesliga maçında Hoffenheim ile Greuther Fürth karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 4, Bilyoner TV kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Hoffenheim Greuther Fürth maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Hoffenheim Greuther Fürth

Almanya Bundesliga maçında Hoffenheim ile Greuther Fürth Bundesliga mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele  Bein Sports 4, Bilyoner TV kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Hoffenheim Greuther Fürth maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Hoffenheim-Greuther Fürth maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 18:30'da başlayan müsabaka  Bein Sports 4, Bilyoner TV üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Hoffenheim-Greuther Fürth canlı izle

İşte Hoffenheim Greuther Fürth maçı canlı izleyebileceğiniz link.

İşte Hoffenheim Greuther Fürth maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Hoffenheim Greuther Fürth maçı muhtemel 11’ler 

Hoffenheim: Oliver Baumann, Kevin Vogt, Chris Richards, Stefan Posch, Pavel Kaderabek, Christoph Baumgartner, David Raum, Diadie Samassekou, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou, Munas Dabbur

Greuther Fürth: Andreas Linde, Maximilian Bauer, Sebastian Griesbeck, Nick Viergever, Simon Asta, Max Christiansen, Tobias Raschl, Timothy Tillman, Gian-Luca Itter, Branimir Hrgota, Jamie Leweling

Hoffenheim-Greuther Fürth maçı sakat ve cezalılar

Hoffenheim: Florian Grillitsch (Sakatlık - Adale Problemi), Benjamin Hübner (Şüpheli), Ermin Bicakcic (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Marco John (Sakatlık - Omzundan sakat)

Greuther Fürth: Marius Funk (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Jeremy Dudziak (Sakatlık - Aşil Tendonu Sakatlığı), Marco Meyerhöfer (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Robin Kehr (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Hoffenheim-Greuther Fürth iddia oranları

Hoffenheim: 1.14

Beraberlik: 5.75

Greuther Fürth: 8.75

2,5 gol üstü: 1.25

2,5 gol altı: 2.70

OPTA FACTLERİ

-Sezonun ilk yarısında Greuther Fürth’ü deplasmanda 6-3 mağlup eden Hoffenheim, kulüp tarihinde ilk kez bir dış saha maçında altı gol kaydetti.

-Hoffenheim’ın Bundesliga’da en yüksek gol ortalamasına sahip olduğu rakibi Greuther Fürth (3 maç; 12 gol).

-Bundesliga’daki son yedi maçını kazanamayan Greuther Fürth (3B 4M), ligde devam eden en uzun galibiyet hasretinin sahibi.

-Bu sezon Bundesliga'da 16 puan toplayan Greuther Fürth, 29’uncu hafta itibarıyla 16’ncı sıranın 10 puan gerisinde yer alıyor. Üç puanlı sisteme geçilen 1995’ten bu yana bu aşamada bu kadar az puan toplayan ya da düşme hattı dışından bu kadar uzakta olan takımların tamamı küme düştü.

-Bundesliga’da oynadığı son 10 maçta gol atamayan Ihlas Bebou, Hoffenheim kariyerinde daha uzun bir kuraklık yaşamadı (10 maç; 2019/20 ile eşit).