CANLI İZLE Karagümrük Kasımpaşa

Türkiye Süper Lig 32. haftasında Karagümrük ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Karagümrük Kasımpaşa maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Karagümrük Kasımpaşa

Türkiye Süper Lig 32. haftasında Karagümrük ile Kasımpaşa kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Karagümrük Kasımpaşa maçının hakemi ise henüz belli değil.  Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Karagümrük Kasımpaşa maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Karagümrük Kasımpaşa - Resim : 1

KARAGÜMRÜK-KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 13:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

KARAGÜMRÜK-KASIMPAŞA CANLI İZLE

İşte Karagümrük Kasımpaşamaçı canlı izleyebileceğiniz link.

FATİH KARAGÜMRÜK - KASIMPAŞA MAÇI 11'LER...

Karagümrük: Viviano, Luckassen, Burak, Balkovec, Biglia, Adnan, Karamoh, Jimmy Durmaz, Emre Mor, Pesic.

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Spajic, Tarkan, Eren Elmalı, Aabid, Doğucan, Ben Ouanes, Ahmet, Umut Bozok, Muleka.

KARAGÜMRÜK-KASIMPAŞA SAKAT VE CEZALILAR

Kasımpaşa: Haris Hajradinovic (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Valentin Eysseric (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

KARAGÜMRÜK-KASIMPAŞA  İDDİA ORANLARI

Karagümrük: 2.30

Beraberlik: 3.10

Kasımpaşa: 2.42

2,5 gol üstü: 1.66

2,5 gol altı: 1.78

CANLI İZLE Karagümrük Kasımpaşa - Resim : 3

OPTA'YA GÖRE;

Süper Lig tarihinde Fatih Karagümrük'ün Kasımpaşa'yı konuk ettiği dört maçta da taraflar gol bulmayı başarırken (5-6), iki ekip de rakibini birer kez yenebildi (2B).

Fatih Karagümrük ile oynadığı son dört Süper Lig maçının sadece birini kazanan Kasımpaşa (1B 2M), önceki beş karşılaşmada rakibine mağlup olmamıştı (3G 2B).

Volkan Demirel yönetiminde İstanbul takımlarıyla oynadığı dört Süper Lig maçının sadece birini kazanan Fatih Karagümrük (1B 2M), tek galibiyetini İstanbul Başakşehir deplasmanında aldı (2-1).

İstanbul takımlarına konuk olduğu son 21 Süper Lig maçındaki tek galibiyetini son karşılaşmada Galatasaray'ı yenerek alan Kasımpaşa (3B 17M), bu karşılaşmaların tamamında kalesinde gol gördü (toplam 54, maç başına 2.6).

Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Fatih Karagümrük (4G 1B), bu karşılaşmaların beşinde kalesinde gol görmedi ve tek golü 1-0 mağlup olduğu Beşiktaş maçında yedi.

Sami Uğurlu'nun göreve geldiği 18'inci haftadan bu yana Süper Lig'de en fazla puan toplayan (30), galibiyet alan (9) ve gol atan (31) takım Kasımpaşa. Son iki deplasman maçında puan kaybetmeyen İstanbul ekibi, dış sahada daha uzun bir galibiyet serisini en son Ağustos-Kasım 2013 arasında yakaladı (4G).

Fatih Karagümrük bu sezon Süper Lig maçlarının son 15 dakikalık bölümlerinde en az gol atan üç takımdan biri (5; Kayserispor ve Yeni Malatyaspor ile birlikte). Kasımpaşa ise şu ana kadar kalesinde gördüğü gollerin en büyük bölümünü bu dönemde yedi (%25; 11/44).

Fatih Karagümrük'ün Süper Lig'de attığı son dört golde de Emre Mor'un doğrudan katkısı var (3 gol & 1 asist). Emre aynı zamanda bu sezon Mounir Chouiar'ın (4.1) ardından ligde maç başına en fazla çalım atan isim konumunda (toplam 54, maç başına 2.7).

Devre arasında Kasımpaşa'ya transfer olan Jackson Muleka, İstanbul ekibi adına çıktığı yedi Süper Lig maçında sekiz gole doğrudan katkı sağladı (6 gol & 2 asist).

Kasımpaşa forveti Umut Bozok bu sezon Süper Lig'de attığı 14 golü 14 maça yaydı (birer gol). Opta'nın bu alanda istatistik tutmaya başladığı 2007/08 sezonundan bu yana bunu 15 karşılaşmada yapabilen bir oyuncu bulunmuyor (2008/09; Umut Bulut ile eşit).