CANLI İZLE Kasımpaşa Çaykur Rizespor

Türkiye Süper Lig 29. haftasında Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Kasımpaşa Çaykur Rizespor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Kasımpaşa Çaykur Rizespor

Süper Lig 29. haftasında Kasımpaşa Çaykur Rizespor Türkiye Süper Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Kasımpaşa Çaykur Rizespor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Kasımpaşa Çaykur Rizespor - Resim : 1KASIMPAŞA-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka beIN Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

KASIMPAŞA ÇAYKUR RİZESPOR CANLI İZLE

İŞTE KASIMPAŞA ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI CANLI İZLEYEBİLECEĞİNİZ LİNK...

 Kasımpaşa Çaykur Rizespor maçı muhtemel 11’ler…

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Ryan Donk, Tarkan Serbest, Evren Eren Elmalı, F. Hadërgjonaj, H. Hajradinović, M. Ben Ouannes, V. Eysseric, Doğucan Haspolat, M. Fall, J. Muleka 

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, S. Holmén, Eren Albayrak, Ponck, Cemali Sertel, T. Boyd, Ronaldo Mendes, B. Dabo, Yusuf Sarı, Gedson Fernandes, J. Pohjanpalo 

KASIMPAŞA-ÇAYKUR RİZESPOR SAKAT VE CEZALILAR

Çaykur Rizespor: Carlos Ponck (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

CANLI İZLE Kasımpaşa Çaykur Rizespor - Resim : 3KASIMPAŞA-ÇAYKUR RİZESPOR İDDİA ORANLARI

Kasımpaşa: 1.38

Beraberlik: 3.70

Çaykur Rizespor: 4.70

2,5 gol üstü: 1.52

2,5 gol altı: 1.96

DİĞER BİLGİLER

-Kasımpaşa'nın 2014/15 sezonundan bu yana Süper Lig'de en fazla mağlup ettiği rakibi Çaykur Rizespor (8G 2B 3M). İstanbul ekibi aynı zamanda bu süreçte hiçbir takımın filelerini Rize temsilcisinden daha fazla havalandıramadı (24; Beşiktaş ve Trabzonspor ile eşit).

-Kasımpaşa'ya konuk olduğu son iki Süper Lig maçını gol atamadan kaybeden Çaykur Rizespor, daha önceki altı ziyaretinde aynı sayıda yenilgi almış (2G 2B 2M) ve bu karşılaşmaların tamamında rakip fileleri havalandırmıştı.

-Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçının sadece birini kaybeden (3G 1B) ancak bu yenilgiyi son karşılaşmada alan Kasımpaşa (1-2 vs Fenerbahçe), bu sezon seyircisi önünde üst üste iki maçı puansız geçmedi.

-Süper Lig'de oynadığı son altı maçın dördünü kaybeden Çaykur Rizespor'un (2B), bu süreçte aldığı iki puan da golsüz berabere kaldığı deplasman karşılaşmalarında geldi (0-0 vs Altay & 0-0 vs Hatayspor).

-Bu sezon İstanbul takımlarına konuk olduğu beş Süper Lig maçını da kaybeden Çaykur Rizespor, bu beş karşılaşmada da kalesinde en az ikişer gol gördü (toplam 16 gol).

-2021/22 Süper Lig sezonunda ceza sahası dışından en fazla gol yiyen takım Kasımpaşa (13). Çaykur Rizespor ise şu ana kadar kaydettiği gollerin en büyük bölümünü bu şekilde bulan ekip konumunda (%24; 6/25).

-Sezonun ilk yarısında oynanan Süper Lig maçında Çaykur Rizespor filelerini havalandıran Kasımpaşa forveti Umut Bozok, bu sezon üç farklı takıma her iki yarıda da gol atan ilk oyuncu olmak istiyor (Galatasaray ve Konyaspor ile birlikte).

-Kasımpaşa'ya devre arasında transfer olan Jackson Muleka, Süper Lig'de çıktığı dört maçta altı gole doğrudan katkı sağladı (4 gol & 2 asist). Muleka, aynı zamanda bu sezon en az 100 dakika forma giyen oyuncular arasında en sık gol katkısı yapan isim konumunda (28 dakikada 1).

-Gedson Fernandes, Çaykur Rizespor formasıyla ilk Süper Lig maçına çıktığından bu yana takımının attığı dört golün üçüne doğrudan katkı sağladı (1 gol & 2 asist).

-Çaykur Rizespor'un başında çıktığı ilk iki maçı kaybeden Bülent Korkmaz, Süper Lig'deki teknik direktörlük kariyerinde hiçbir takımdaki görevine ilk üç karşılaşmayı puansız geçerek başlamadı.