CANLI İZLE Leicester Leeds United

İngiltere Premier Lig maçında Leicester ile Leeds United karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sports Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Leicester Leeds United maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Leicester Leeds United

İngiltere Premier Lig maçında Leicester ile Leeds United kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sports Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta David Coote düdük çalıyor. Leicester Leeds United maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Leicester-Leeds United maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 15:30'da başlayan müsabaka S Sports Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Leicester-Leeds United canlı izle

İşte Leicester Leeds United maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Leicester-Leeds United sakat ve cezalılar

Leicester: Ricardo Pereira (Şüpheli), James Maddison (Şüpheli), Timothy Castagne (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Wesley Fofana (Sakatlık - Bacağı Kırık), Jonny Evans (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), James Justin (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Ryan Bertrand (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Leeds United: Diego Llorente (Şüpheli), Liam Cooper (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Kalvin Phillips (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Sam Greenwood (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Leo Fuhr Hjelde (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Leicester-Leeds United iddia oranları

Leicester: 1.56

Beraberlik: 3.55

Leeds United: 3.50

2,5 gol üstü: 1.38

2,5 gol altı: 2.24

CANLI İZLE Leicester Leeds United - Resim : 2

DİĞER BİLGİLER

-Bu sezon Leicester ile Leeds arasında oynanan Premier Lig maçı 1-1 sona ererken iki ekibin attığı goller arasında sadece 75 saniye vardı (Raphinha & Harvey Barnes).

-Leicester'a konuk olduğu son beş lig maçını kaybetmeyen ve son karşılaşmayı 3-1 kazanan Leeds (2G 3B), Eylül 1982'den bu yana üst üste iki ziyaretinden galip dönemiyor.

-Premier Lig'de oynadığı son dört maçı kaybeden Leeds, daha uzun bir seriyi en son Aralık 2003-Şubat 2004 arasında yaşadı (6 maç).

-Leicester forveti Patson Daka, iç sahada görev yaptığı son altı resmi maçta altı gole doğrudan katkı sağladı (5 gol & 1 asist).

-Premier Lig tarihinde bir sezonda 20+ maça çıkan kaleciler arasında en sık gol yiyen isim, 2021/22'de görev yaptığı her 39 dakikada bir gole izin veren Leeds file bekçisi Illan Meslier (26 maç, 60 gol).