CANLI İZLE Mallorca Atl. Madrid

İspanya La Liga maçında Mallorca ile Atl. Madrid karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Mallorca Atl. Madrid maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Mallorca Atl. Madrid

İspanya La Liga maçında Mallorca ile Atl. Madrid kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mallorca Atl. Madrid maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Mallorca Atl. Madrid maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Mallorca Atl. Madrid - Resim : 1

MALLORCA-ATL. MADRID MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 17:15'de başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

MALLORCA-ATL. MADRID CANLI İZLE

İşte Mallorca Atl. Madrid maçı canlı izleyebileceğiniz link.

MALLORCA-ATL. MADRID SAKAT VE CEZALILAR

Mallorca: Ruiz de Galarreta ( Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Aleksandar Sedlar (Sakatlık - Menisküs Problemi), Franco Russo ( Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı)

Atl. Madrid: Angel Correa (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Hector Herrera (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat)

MALLORCA-ATL. MADRID İDDİA ORANLARI

Mallorca: 3.80

Beraberlik: 3.05

Atl. Madrid: 1.74

2,5 gol üstü: 2.10

2,5 gol altı: 1.44

CANLI İZLE Mallorca Atl. Madrid - Resim : 3

OPTA'YA GÖRE;

Bu sezon Atletico'ya konuk olduğu La Liga maçını 2-1 kazanan Mallorca, 1998/99'dan bu yana ilk kez Madrid ekibi karşısında lig dublesi yapmak istiyor.

2000 ile 2004 seneleri arasında üst üste üç Mallorca ziyaretinden galip dönen Atletico, daha sonraki 10 dış saha karşılaşmasının ikisini kazanabildi (4B 4M).

La Liga'daki son yedi maçını kaybeden ve bu karşılaşmaların beşinde gol atamayan Mallorca, kulüp tarihinin en uzun puan hasretini tekrarlama tehlikesiyle karşı karşıya (1969'da 8M).

La Liga'nın son sekiz sezonunda da 10+ gol atmayı başaran tek oyuncu, 2021/22'de 11 gol sevinci yaşayan Atletico santrforu Luis Suarez.

Mart ayından bu yana çıktığı dört La Liga maçında beş gol atan Atletico forveti Joao Felix, bu süreçte Karim Benzema ile birlikte en yüksek sayıya ulaşan iki oyuncudan biri konumunda.