CANLI İZLE Mallorca-Valencia

İspanya La Liga maçında Mallorca ile Valencia karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Mallorca Valencia maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Mallorca-Valencia

İspanya La Liga maçında Mallorca ile Valencia kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Jorge Figueroa Vazquez düdük çalıyor. Mallorca Valencia maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Mallorca-Valencia - Resim : 1

Mallorca-Valencia maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Mallorca-Valencia canlı izle

İşte Mallorca Valencia maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Mallorca-Valencia sakat ve cezalılar

Mallorca: Ruiz de Galarreta (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık),

Valencia: Toni Lato (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Mallorca-Valencia iddia oranları

Mallorca: 2.10

Beraberlik: 2.80

Valencia: 2.65

2,5 gol üstü: 1.96

2,5 gol altı: 1.52 

DİĞER BİLGİLER

-Valencia ile oynadığı son 12 La Liga maçının sadece üçünü kaybeden Mallorca (5G 4B), daha önceki 13 karşılaşmanın 10'undan mağlup ayrılmıştı (2G 1B).

-Mallorca'ya konuk olduğu son altı La Liga maçının sadece birini kazanabilen Valencia (1B 4M), Mart 2011'deki 2-1'lık galibiyetinden bu yana hiçbir ziyaretinden 3 puanla dönemedi.
Evinde oynadığı son iki La Liga maçını kazanan Mallorca, Eylül 2012'den (6G) bu yana tek sezonda ilk kez üst üste 3+ iç saha galibiyeti almak için sahaya çıkıyor.

-Vedat Muriqi, 2000 senesinden bu yana La Liga'da görev yaptığı ilk üç maçta en az bir gole doğrudan katkı sağlayan ilk Mallorca oyuncusu oldu (2 gol & 1 asist).

-Bu sezon La Liga'da Valencia formasıyla oynadığı 25 maçta dokuz gol atan Gonçalo Guedes, en üst lig kariyerinde ilk kez çift haneli sayılara ulaşmak istiyor.