CANLI İZLE Man City Liverpool

İngiltere Premier Lig maçında Man City ile Liverpool karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Man City Liverpool maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Man City Liverpool

Premier Lig maçında Man City ile Liverpool kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Man City Liverpool maçında Anthony Taylor düdük çalıyor. Mücadele S Sport kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Man City Liverpool maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

MAN CITY-LIVERPOOL MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 18:30'da başlayan müsabaka S Sport üzerinden canlı olarak izlenebilir.

MAN CİTY-LİVERPOOL CANLI İZLE

İşte Man City Liverpool maçı canlı izleyebileceğiniz link.

 MAN CİTY-LİVERPOOL MAÇI MUHTEMEL 11'LER...

Man City: Ederson, Walker, Stones, Laporte, Cancelo, İlkay Gündoğan, Rodri, Bruyne, Sterling, Grealish, Foden

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Dijk, Robertson, Keita, Fabinho, Thiago, Salah, Diaz, Mane

MAN CİTY-LİVERPOOL SAKAT VE CEZALILAR

Man City: Ruben Dias ( Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Cole Palmer (Sakatlık - Ayağından Sakat)

MAN CİTY-LİVERPOOL İDDİA ORANLARI

Man City: 1.87

Beraberlik: 3.30

 Liverpool: 3.05

2,5 gol üstü: 1.54

2,5 gol altı: 1.92

CANLI İZLE Man City Liverpool - Resim : 2

OPTA'YA GÖRE;

Liverpool'u konuk ettiği son 12 Premier Lig maçının sadece birini kaybeden Manchester City (7G 4B), tek yenilgisini Jürgen Klopp'un bu statta çıktığı ilk karşılaşmada aldı (Kasım 2015'te 1-4).

Manchester City ile oynadığı son dört Premier Lig maçını kazanamayan Liverpool (2B 2M), rakibine karşı daha uzun bir hasreti sadece bir kez yaşadı (Kasım 2011-Aralık 2013 arasında 5 maç).

Liverpool Menajeri Pep Guardiola'nın kariyerinde en fazla resmi maç yenilgisi aldığı meslektaşı Jürgen Klopp (8). Alman çalıştırıcının ise en fazla mağlup olduğu iki teknik adamdan biri Guardiola (8; Felix Magath ile birlikte).

Liverpool'a rakip olduğu son üç Premier Lig maçında da gol atan Manchester City orta sahası Phil Foden, Jamie Vardy'nin (5 maç) ardından Liverpool filelerini üst üste 4+ kez havalandıran ikinci oyuncu olmak istiyor.

Liverpool forveti Mohamed Salah, Manchester City'ye karşı sahaya çıktığı son beş Pemier Lig maçının dördünde rakip filelere birer gol gönderdi.