M’gladbach – Freiburg Canlı izle

M’gladbach ile Freiburg Almanya Bundesliga 27. Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:30’da başlayan müsabaka S SPORT 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

M’gladbach – Freiburg Canlı izle

M’gladbach ile Freiburg Almanya Bundesliga mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

M’gladbach – Freiburg maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:30’da başlayan müsabaka S SPORT 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

M’gladbach – Freiburg maçı sakat ve cezalılar

M’gladbach: Jonas Hofmann (Sakat), Ramy Bensebaini (Cezalı), Torben Müsel (Şüpheli)

Freiburg: Nicolas Höfler (Cezalı), Mark Flekken (Sakat)

M’gladbach – Freiburg maçı muhtemel 11’ler…

M’gladbach: Yann Sommer, Oscar Wendt, Nico Elvedi, Stefan Lainer, Matthias Ginter, Florian Neuhaus, Laszlo Benes, Christoph Herrmann, Hannes Wolf, Denis Zakaria, Alassane Plea

Freiburg: Florian Müller, Schlotterbeck, Manuel Gulde, Philipp Lienhart, Christian Günter, Schmid, Ermedin Demirovic, Woo-Yeong, Janik Haberer, Santamaria, Vincenzo Grifo

M’gladbach – Freiburg iddia oranları

M’gladbach: 1.65

Beraberlik: 3.30

Freiburg: 3.30

2,5 gol üstü: 1.48

2,5 gol altı: 2.00

Mönchengladbach Geri Döndü

Almanya Bundesliga’nın 26. Haftasında Schalke 04 deplasmanına konuk olan Mönchengladbach, ligin en zayıf halkası karşısında 7 haftadır devam eden puan kayıplarına son verdi. 7 maçtan sadece 2 puan toplayan ve üst üste 4 mağlubiyetle zor günler geçiren Marco Rose ve ekibi, iyi hücum performansıyla puan kayıplarına dur dedi. 6. Sıra ile puan farkını 4’e indiren Mönchengladbach, yükselişini evinde sürdürmek istiyor. Ev sahibi iç sahada 3 maçtır kaybediyor.

Freiburg 2 Hafta Sonra Kazandı

Evinde konuk ettiği Augsburg karşısında maç boyunca hatasız bir savunma performansı sergileyen ve 180 dakikadır devam eden gol hasretine Philipp Lienhart ve Roland Sallai ile son veren Freiburg, 2-0’lık galibiyete uzanırken, 2 haftadır devam eden mağlubiyetlerin ardından toparlandı ve 8. Sıraya yükseldi. İlk 6 umutlarını sürdüren Freiburg bu hafta en yakın rakiplerinden Mönchengladbach ile karşı karşıya gelecek. Konuk ekip sezonun ilk yarısında rakibi ile 2-2 berabere kaldı.