CANLI İZLE M'gladbach Hertha Berlin

Almanya Bundesliga maçında M'gladbach ile Hertha Berlin karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele BeIN Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor. M'gladbach Hertha Berlin maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE M'gladbach Hertha Berlin

Almanya Bundesliga maçında M'gladbach ile Hertha Berlin kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? M'gladbach Hertha Berlin maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele BeIN Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor. M'gladbach Hertha Berlin maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE M'gladbach Hertha Berlin - Resim : 1

M'gladbach-Hertha Berlin maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka BeIN Sports üzerinden canlı olarak izlenebilir.

M'gladbach-Hertha Berlincanlı izle

İşte M'gladbach Hertha Berlin maçı canlı izleyebileceğiniz link.

M'gladbach-Hertha Berlin sakat ve cezalılar

M'gladbach: Lars Stindl ( Sakatlık - Diz Sakatlığı), Mamadou Doucoure (Sakatlık - Adale Problemi)

Hertha Berlin: Kelian Nsona ( Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Marton Dardai (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Linus Gechter (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Rune Jarstein (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

M'gladbach-Hertha Berlin iddia oranları

M'gladbach: 1.40

Beraberlik: 3.85

Hertha Berlin: 4.30

2,5 gol üstü: 1.38

2,5 gol altı: 2.24

CANLI İZLE M'gladbach Hertha Berlin - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Hertha’nın bu sezon Bundesliga’da boy gösteren takımlar arasında Mönchengladbach’tan (25) daha fazla mağlup ettiği iki takım bulunuyor: Suttgart (26) & Eintracht Frankfurt (30).

-Hertha’nın 2013/14’te Bundesliga’ya yükselmesinden bu yana rakibini ağırladığı sekiz maçın altısını kazanan Mönchengladbach (1B 1M), daha önceki sekiz randevuda sadece iki galibiyet alabildi (4B 2M).

-Mönchengladbach, 25. maçlar itibarıyla Bundesliga’da 2010/11’den (22) bu yana en az puan topladığı sezonu geçiriyor (27).

-Bu sezon ligde ilk kez dört maçlık mağlubiyet serisi yaşayan Hertha, Bundesliga’nın ikinci yarısında en az puan toplayan takım konumunda (2).

-Bundesliga’da oynadığı son beş maçta altı golde payı bulunan Alassane Plea (2 gol & 4 asist), bu sezonki ilk 19 karşılaşmada yaptığı gol katkısını geride bıraktı (3 gol & 1 asist).