M’gladbach – Inter Canlı İzle

M’gladbach ile Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

M’gladbach – Inter Canlı İzle

M’gladbach ile Inter UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Danny Makkelie düdük çalacak.

M’gladbach – Inter maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00’te başlayan müsabaka Bein Sports kanalından canlı olarak izlenebilir.

M’gladbach – Inter maçı sakat ve cezalılar

Inter: Matias Vecino (Sakat)

M’gladbach – Inter maç öncesi istatistikler

M’gladbach: M’gladbach ile karşı karşıya gelecek Inter’de tek hedef en az 3 puan alabilmek.

Turnuvada henüz hiç mağlubiyet almayan M’gladbach ilk maçında deplasmanda Inter ile 2-2 berabere kaldı. Sahasında konuk ettiği Real Madrid ile 2-2 berabere kalan M’gladbach son iki maçta da galibiyet aldı. Son maçında sahasında konuk ettiği Shakhtar D.’u 4-0 yenen M’gladbach, 8 puanla 1.sırada yer alıyor.

Inter: Inter, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda deplasmanda güçlü rakibi M’gladbach karşısında sahasında en az 3 puan alabilmek içim mücadele edecek.

Turnuvaya beraberlikle başlayan Inter ilk maçında sahasında konuk ettiği M’gladbach ile 2-2 berabere kaldı.  Deplasmanda Shakhtar D. İle 0-0 berabere kalan Inter henüz galibiyet alamadı. Son iki maçta mağlubiyet alan Inter son maçında sahasında konuk ettiği Real Madrid’e 2-1 yenildi. Inter, 2 puanla 4.sırada yer alıyor.

M’gladbach – Inter iddia oranları

M’gladbach: 2.65

Beraberlik: 3.40

Real Madrid: 1.95

2,5 gol üstü: 1.42

2,5 gol altı: 2.20