CANLI İZLE Osasuna Levante

İspanya La Liga maçında Osasuna ile Levante karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Osasuna Levante maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Osasuna Levante

İspanya La Liga maçında Osasuna ile Levante kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Osasuna Levante maçının hakemi ise henüzg belli değil. Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Osasuna Levante maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Osasuna Levante - Resim : 1

OSASUNA-LEVANTE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Osasuna-Levante canlı izle

İşte Osasuna Levante maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Osasuna-Levante sakat ve cezalılar

Osasuna: Jesus Areso (Sakatlık - Bacağından Sakat), Unai Garcia ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Levante: Jose Morales (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Marcelo Saracchi (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Shkodran Mustafi (Sakatlık - Yan Bağlarından Sakat), Gonzalo Melero (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Osasuna-Levante iddia oranları

Osasuna: 1.66

Beraberlik: 3.05

Levante: 3.60

2,5 gol üstü: 1.89

2,5 gol altı: 1.56

CANLI İZLE Osasuna Levante - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Levante'yi konuk ettiği son üç La Liga maçının ikisini kaybeden Osasuna (1G), daha önceki altı karşılaşmada tek yenilgi almıştı (4G 1B).

-Osasuna ile oynadığı son yedi La Liga maçının ikisini kaybeden Levante (2B 3M), bu süreçten önceki dört karşılaşmadan puan çıkaramamıştı.

-Bu sezon La Liga'da attığı gollerin en büyük bölümü maçların ilk 15 dakikalarında gelen takım Osasuna (%23; 6/26); bu süreçte aynı zaman diliminde en fazla gol yiyen ekip ise Levante (11).

-La Liga'da görev yaptığı son altı maçta dört golde pay sahibi olan Levante forveti Dani Gomez (3 gol & 1 asist), daha önceki 48 karşılaşmada ulaştığı sayıyı yakalamak istiyor (2 gol & 3 asist).

-Levente forveti Roberto Soldado'nun La Liga kariyerinde Osasuna'dan (8) daha fazla gol attığı tek rakibi Athletic (9).