CANLI İZLE Osasuna Villarreal

İspanya La Liga maçında Osasuna ile Villarreal karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Osasuna Villarreal maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Osasuna Villarreal

İspanya La Liga maçında Osasuna ile Villarreal kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Jose Luis Munuera Montero düdük çalıyor. Osasuna Villarreal maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Osasuna-Villarreal maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Osasuna-Villarreal canlı izle

İşte Osasuna Villarreal maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Osasuna-Villarreal sakat ve cezalılar

Villarreal: Paco Alcacer (Sakatlık - Baldırından Sakat)

Osasuna-Villarreal iddia oranları

Osasuna: 3.10

Beraberlik: 2.95

Villarreal: 1.82

2,5 gol üstü: 1.80

2,5 gol altı: 1.62

CANLI İZLE Osasuna Villarreal - Resim : 2

DİĞER BİLGİLER

-La Liga’da Villarreal ile oynadığı son iki maçı kazanan Osasuna, daha önceki yedi karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını geride bıraktı (1G).

-Villarreal’i ağırladığı son dört La Liga maçının üçünü kaybeden Osasuna (1G), bu mağlubiyetlerde kalesinde 3+ gol gördü.

-La Liga deplasmanlarında oynadığı son iki maçı kazanan Villarreal, Unai Emery yönetiminde sadece bir kez üç karşılaşmalık galibiyet serisi yaşadı (Nisan 2021).

-Osasuna’ya rakip olduğu yedi maçta beş gol atan Gerard Moreno’nun asist yapmadan karşılaştığı takımlar arasında daha fazla gol sevinci yaşadığı bir ekip bulunmuyor (5; Malaga ile eşit).

-Villarreal’e rakip olduğu dört resmi maçın birini kazanan Osasuna Teknik Direktörü Jagoba Arrasate, tek galibiyetini Ekim 2019’da 2-1’lik skorla aldı.