CANLI İZLE RB Leipzig-E.Frankfurt

Almanya Bundesliga maçında RB Leipzig-E.Frankfurt karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 3, Tivibu Spor 3, Bilyoner TV kanallarından canlı olarak yayınlanıyor. RB Leipzig-E.Frankfurt maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE RB Leipzig-E.Frankfurt

RB Leipzig-E.Frankfurt Almanya Bundesliga mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 3, Tivibu Spor 3, Bilyoner TV kanallarından canlı olarak yayınlanıyor. RB Leipzig-E.Frankfurt maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE RB Leipzig-E.Frankfurt - Resim : 1RB Leipzig-E. Frankfurt maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17.30'da başlayan müsabaka Bein Sports 3, Tivibu Spor 3, Bilyoner TV kanallarından üzerinden canlı olarak izlenebilir.

RB Leipzig-E.Frankfurt canlı izle

İşte Bologna RB Leipzig ile E.Frankfurt maçı canlı izleyebileceğiniz link.

İşte Bologna RB Leipzig ile E.Frankfurt maçı canlı izleyebileceğiniz link.

 RB Leipzig E.Frankfurt maçı muhtemel 11’ler…

RB Leipzig: P. Gulácsi, M. Simakan, W. Orban, J. Gvardiol, Angeliño, A. Haïdara, E. Forsberg, K., Laimer, B. Henrichs, C. Nkunku, André Silva

 E.Frankfurt: K. Trapp, O. N'Dicka, M. Hinteregger, Tuta, K. Jakić, D. Sow, F. Kostić, D. Kamada, J. Lindstrøm, A. Knauff, R. Borré

RB Leipzig-E. Frankfurt sakat ve cezalılar

E. Frankfurt: Diant Ramaj (Sakatlık - Menisküs Problemi), Ragnar Ache (Sakatlık - Adale Problemi), Djibril Sow (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

CANLI İZLE RB Leipzig-E.Frankfurt - Resim : 3RB Leipzig-E. Frankfurt iddia oranları

RB Leipzig: 1.28

Beraberlik: 4.10

E. Frankfurt: 5.60

2,5 gol üstü: 1.45

2,5 gol altı: 2.08

DİĞER BİLGİLER

-Bundesliga’da bu sezon boy gösteren takımlar arasında Frankfurt’un deplasmanda yenemediği tek rakibi Leipzig (2B 3M).

-Leipzig ile oynadığı 11 Bundesliga maçının sadece ikisini kazanan Frankfurt (6B 3M), en üst ligde sadece Blau-Weiss (yüzde 0) karşısında daha düşük bir galibiyet oranında kaldı (yüzde 18).

-Bundesliga’nın ikinci yarısında 22 puan toplayan ve +19 averaja sahip olan Leipzig, ilk yarının tamamında kazandığı puan miktarını yakaladı (22).

-Bu sezon Bundesliga’da en fazla maçta 6+ gol atan takım olan Leipzig (3 maç), en üst ligde geçirdiği ilk beş sezonda (170 maç) bunu başardığı karşılaşma sayısını yakaladı.

-Bu sezon Bundesliga’da en fazla maçta 3+ gol katkısı veren oyuncu Christian Nkunku (3 maç).