CANLI İZLE Real Madrid Real Sociedad

İspanya La Liga maçında Real Madrid ile Real Sociedad karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Real Madrid Real Sociedad maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Real Madrid Real Sociedad

İspanya La Liga maçında Real Madrid ile Real Sociedad e kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Jesus Gil Manzano düdük çalıyor. Real Madrid Real Sociedad maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Real Madrid-Real Sociedad maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00'Te başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Real Madrid-Real Sociedad canlı izle

İşte Real Madrid-Real Sociedad maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Real Madrid-Real Sociedad sakat ve cezalılar

Real Madrid: Toni Kroos (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat)

Real Sociedad: Diego Rico ( Sakatlık - Adale Problemi), Ander Barrenetxea ( Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Aihen Munoz (Sakatlık - Antrenman Eksikliği), Adnan Januzaj (Sakatlık - Adale Problemi), Joseba Zaldua (Sakatlık - Karantinada)

Real Madrid-Real Sociedad iddia oranları

Real Madrid: 1.45

Beraberlik: 3.50

Real Sociedad: 4.30

2,5 gol üstü: 1.61

2,5 gol altı: 1.82

CANLI İZLE Real Madrid Real Sociedad - Resim : 2

DİĞER BİLGİLER

-Real Sociedad ile oynadığı son yedi La Liga maçının sadece üçünü kazanabilen Real Madrid (2B 2M), daha önceki yedi karşılaşmada puan kaybetmedi.

-Real Madrid’e La Liga’da konuk olduğu son üç maçın ikisinde puan kazanan Real Sociedad (1G 1B 1M), daha önceki dokuz ziyaretinden puansız ayrılmıştı.

-La Liga’daki son dört maçında gol yemeyen Real Madrid, daha uzun bir gole kapama serisini en son Temmuz 2020’de yaşadı (5 maç).