CANLI İZLE Sevilla Cadiz

İspanya La Liga 34. hafta maçında Sevilla Cadiz karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Sevilla Cadiz maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Sevilla Cadiz

La Liga 34. hafta maçında Sevilla Cadiz  kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Sevilla Cadiz maçında Jose Maria Sanchez Martinez düdük çalıyor. Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Sevilla Cadiz maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

SEVİLLA CADIZ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 22:00'de başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Cadiz ile oynadığı son dokuz La Liga maçını kaybetmeyen Sevilla (5G 4B), son dört karşılaşmada rakibine puan vermedi.

Sevilla'nın La Liga tarihinde iç saha mağlubiyeti almadan Cadiz'den (8G 5B) daha fazla konuk ettiği tek rakibi Elche (15G 5B).

2022 takvim senesinde La Liga deplasmanlarında en fazla gole kapama yapan iki takımdan biri Cadiz (4 maç; Barcelona ile eşit).

Ocak 2021'den bu yana ilk kez üst üste dört La Liga maçında da gol yiyen Sevilla, bu karşılaşmaların her birinde rakiplerine en az 15 şut imkanı verdi.

Son iki La Liga maçında da rakip fileleri havalandıran Cadiz forveti Lucas Perez (vs Barcelona %& Athletic), Kasım 2020'den bu yana üst üste üç karşılaşmada gol sevinci yaşamıyor. 

SEVİLLA CADİZ CANLI İZLE

İşte Sevilla Cadiz maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Sevilla Cadiz maçı muhtemel 11’ler henüz belli değil.

Sevilla Cadiz sakat ve cezalılar

Sevilla: Karim Rekik ( Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Anthony Martial ( Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Fernando Reges ( Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Rafa Mir ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Cadiz: Varazdat Haroyan (Sakatlık - Kolu kırık), Ruben Alcaraz (Sakatlık - Adale Problemi), Florin Andone (Sakatlık - Ayak Tarak Kemiğinden Sakat)

Sevilla Cadiz iddia oranları

Sevilla: 1.43

Beraberlik: 3.45

Cadiz: 5.50

2,5 gol üstü: 1.94

2,5 gol altı: 1.53