CANLI İZLE Sevilla-Real Betis

İspanya La Liga maçında Sevilla ile Real Betis karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Sevilla Real Betis maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Sevilla-Real Betis

İspanya La Liga maçında Sevilla ile Real Betis kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Carlos Del Cerro Grande düdük çalıyor. Sevilla Real Betis maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Sevilla-Real Betis - Resim : 1

SEVILLA-REAL BETIS MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 18:15'de başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

SEVILLA-REAL BETIS CANLI İZLE

İşte Sevilla Real Betis maçı canlı izleyebileceğiniz link.

SEVILLA-REAL BETIS SAKAT VE CEZALILAR

Sevilla: Jules Kounde (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Diego Carlos (Şüpheli), Erik Lamela (Sakatlık - Omzundan sakat), Lucas Ocampos ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Anthony Martial (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Karim Rekik (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Suso ( Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat)

Real Betis: Juan Miranda (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Victor Camarasa ( Sakatlık - Antrenman Eksikliği), Martin Montoya (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Juanmi ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

SEVILLA-REAL BETIS İDDİA ORANLARI

Sevilla: 1.94

Beraberlik: 2.90

Real Betis: 2.90

2,5 gol üstü: 1.88

2,5 gol altı: 1.56

CANLI İZLE Sevilla-Real Betis - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Real Betis ile oynadığı son iki La Liga maçını gol yemeden kazanan Sevilla, bu rekabet tarihinde bu şekilde üst üste üç galibiyet alan ilk takım olmak istiyor.

-Sevilla ile oynadığı son resmi maçı 2-1 kazanan Real Betis (Kral Kupası son 16 turu), 1995'ten bu yana ezeli rakibini üst üste iki karşılaşmada mağlup edemiyor.

-La Liga'da oynadığı son 11 maçı kaybetmeyen Sevilla (6G 5B), en üst lig tarihinde daha uzun tek serisini Temmuz 2020'de sona eren 15 karşılaşmalık süreçte yaşadı (Julen Lopetegui yönetiminde).

-Deplasmanda oynadığı son iki La Liga maçını kazanan Real Betis, Nisan 2018'den bu yana ilk kez üst üste üç dış saha galibiyeti almak istiyor.

-Nabil Fekir, La Liga kariyerinde hiçbir golde pay sahibi olamadan en fazla karşılaştığı takım olan Sevilla'ya rakip olduğu beş maçta çektiği 15 şutun sadece ikisinde isabet bulabildi ve bir penaltı kaçırdı.