CANLI İZLE Sivasspor-Beşiktaş

Türkiye Süper Lig 27. haftasında Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Sivasspor Beşiktaş maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Sivasspor-Beşiktaş

Türkiye Süper Lig 27. haftasında Sivasspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Sivasspor Beşiktaş maçının hakemi ise henüz belli değil. Karşılaşma Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. Sivasspor Beşiktaş maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Sivasspor-Beşiktaş - Resim : 1

SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 19:00'da başlayan müsabaka beIN Sports HD 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

CANLI İZLE Sivasspor-Beşiktaş - Resim : 2

Sivasspor-Beşiktaş canlı izle

İşte Sivasspor Beşiktaş maçı canlı izleyebileceğiniz link.

SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI İLK 11'LER

Sivasspor-Beşiktaş maçı ilk 11'leri henüz belli olmadı.

CANLI İZLE Sivasspor-Beşiktaş - Resim : 4

SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Sivasspor: Ali, Goutas, Camara, Uğur, Ahmet, Cofie, Fayçal, Hakan, Pedro, Erdoğan, Moussa Konate

Beşiktaş: Ersin, Vida, Welinton, Umut, Rosier, Souza, Can, Emirhan, Ghezzal, Güven, Batshuayi

Sivasspor-Beşiktaş sakat ve cezalılar

Sivasspor: Max Gradel (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Fredrik Ulvestad (Sakatlık), Leke James (Sakatlık),  Ahmet Oğuz (Sakatlık)

Beşiktaş: Oğuzhan Özyakup (Şüpheli), Miralem Pjanic (Şüpheli), Georges-Kevin N'Koudou (Sakatlık - Ayak Bileğindeki Bağlarda Zedelenme), Mert Günok (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat)

Sivasspor-Beşiktaş iddia oranları

Sivasspor: 2.21

Beraberlik: 2.80

Beşiktaş: 2.50

2,5 gol üstü: 1.91

2,5 gol altı: 1.55

SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI HAKKINDA DİĞER BİLGİLER

-Beşiktaş ile oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanamayan Sivasspor (1B 2M), 4+ karşılaşmalık galibiyet hasretini en son Ekim 2014-Nisan 2016 arasında yaşadı (4M).

-Sivasspor'a konuk olduğu son iki Süper Lig maçında gol atamayan Beşiktaş (1B 1M), daha önceki 13 ziyaretinin tamamında aynı sayıda karşılaşmayı boş geçmişti (8G 2B 3M).

-Geçen sezon Sivasspor'un Beşiktaş'ı konuk ettiği Süper Lig maçı golsüz sona ererken, bu rekabet tarihinde Sivas'ta oynanan üst üste iki karşılaşma berebare bitmedi.

-Bu sezon iç sahada en fazla beraberlik alan takım olan Sivasspor (8), Süper Lig tarihinde sadece iki kez daha yüksek sayıyla sezonu bitirdi (9; 2020/21 & 2015/16).

-Deplasmanda oynadığı son 11 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Beşiktaş (5B 5M), tek galibiyetini kalesini gole kapatabildiği tek karşılaşmada aldı (1-0 vs Fatih Karagümrük). Siyah-beyazlılar aynı zamanda bu sezon dış sahada ligin en fazla berabere kalan ekibi konumunda (6).

-Bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü atan takım Sivasspor'da (10), bu gollerin yarısını Dimitrios Goutas kaydetti (5). Yunan stoper şu ana kadar rakip kaleye kafasıyla gönderdiği -beş isabetli şutu da gole çevirmeyi başardı.

-Beşiktaş'a karşı forma giydiği üç Süper Lig maçında da gol katkısı yapamayan Max-Alain Gradel'in, Sivasspor kariyerinde en az dört kez karşılaşıp gol atamadığı ya da asist yapamadığı bir rakibi bulunmuyor.

-Ocak 2021'den bu yana Süper Lig'de Fayçal Fajr'dan (4) daha fazla ceza sahası dışı golü atan tek isim Rachid Ghezzal (6). Faslı oyuncunun rakip filelere gönderdiği son beş golün dördü bu şekilde geldi.

-Beşiktaş forması giyen Güven Yalçın, Süper Lig kariyerinde Sivasspor'a karşı ilk 11 başladığı dört maçın üçünde rakip fileleri havalandırdı (toplam 4 gol).

-Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın 2015/16'dan bu yana Süper Lig'de her sezon konuk ettiği takımlar arasında en az mağlup olduğu rakibi Beşiktaş (2G 3B 1M).