CANLI İZLE Sivasspor-Karagümrük

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Sivasspor ile Karagümrük karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele A Spor kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Sivasspor Karagümrük maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Sivasspor-Karagümrük

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Sivasspor ile Karagümrük kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Karşılaşma Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak. Sivasspor Karagümrük mücadelesi A Spor kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Arda Kardesler düdük çalıyor. Sivasspor Karagümrük maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

SİVASSPOR-KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Sivasspor ile Karagümrük Ziraat Türkiye Kupasında ilk kez rakip olarak karşı karşıya gelecekler. Saat 17:00'de başlayan müsabaka A Spor üzerinden canlı olarak izlenebilir.

SİVASSPOR-KARAGÜMRÜK CANLI İZLE

İşte Sivasspor Karagümrük maçı canlı izleyebileceğiniz link.

SİVASSPOR-KARAGÜMRÜK MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Sivasspor Karagümrük mücadelesinde muhtemel 11'ler henüz belli değil.

SİVASSPOR-KARAGÜMRÜK SAKAT VE CEZALILAR

Sivasspor: Fredrik Ulvestad (Sakatlık), Leke James (Sakatrlık), Ahmet Oğuz (Şüpheli)

Karagümrük: Ervin Zukanovic (Sakatlık), Rayyan Baniya (Sakatlık), Derrick Luckassen (Sakatlık), Serhat Ahmetoğlu (Sakatlık), Vato Arveladze (Sakatlık), Aleksandar Pesic (Sakatlık), Kerim Frei (Sakatlık)

SİVASSPOR-KARAGÜMRÜK İDDİA ORANLARI

Sivasspor: 1.92

Beraberlik: 2.90

Karagümrük: 2.85

2,5 gol üstü: 1.68

2,5 gol altı: 1.66