CANLI İZLE Trabzonspor Beşiktaş

Türkiye Süper Lig 31. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Trabzonspor Beşiktaş maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz...

CANLI İZLE Trabzonspor Beşiktaş

Türkiye Süper Lig 31. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Trabzonspor Beşiktaş maçı Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele beIN Sports kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Trabzonspor Beşiktaş maçında Zorbay Küçük düdük çalıyor. Trabzonspor Beşiktaş maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Trabzonspor Beşiktaş - Resim : 1

TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka beIN Sports üzerinden canlı olarak izlenebilir.

TRABZONSPOR-BEŞİKTAŞ CANLI İZLE

İşte Trabzonspor Beşiktaş maçı canlı izleyebileceğiniz link.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11’LER…

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan-Hüseyin-Denswil-Puchacz, Siopis-Bakasetas, Visca-Abdulkadir-Nwakaeme, Cornelius

Beşiktaş: Ersin, Welinton-Vida-Montero, Rosier-Souza-Can-Rıdvan, Ghezzal-Batshuayi-N'Koudou

Trabzonspor-Beşiktaş sakat ve cezalılar

Trabzonspor: Ahmetcan Kaplan ( Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Vitor Hugo (Sakatlık - Diz Kapağında Kırık), Bruno Peres (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Anders Trondsen ( Sakatlık - Adale Yırtığı)

Beşiktaş: Cyle Larin (Şüpheli), Mert Günok (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), Atiba Hutchinson (Şüpheli)

Trabzonspor-Beşiktaş iddia oranları

Trabzonspor: 1.93

Beraberlik: 3.05

Beşiktaş: 2.80

2,5 gol üstü: 1.56

2,5 gol altı: 1.90

CANLI İZLE Trabzonspor Beşiktaş - Resim : 3

OPTA'YA GÖRE; 

Trabzonspor ile Beşiktaş, Süper Lig tarihinde 98'inci kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 97 maçta alınan galibiyet sayılarında siyah-beyazlı ekibin 37-36 üstünlüğü bulunuyor (24B).

Beşiktaş ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Trabzonspor, Eylül 1983'ten bu yana ilk kez siyah-beyazlı ekibi üst üste üç kez mağlup etmek istiyor.

Bu sezon Trabzonspor'u konuk ettiği Süper Lig maçını 2-1 kaybeden Beşiktaş, 2011/12'den bu yana bordo-mavili ekibe hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup olmuyor.

Evinde oynadığı son 21 Süper Lig maçını kaybetmeyen ve 1996'dan (28 maç) bu yana en uzun serisini yaşayan Trabzonspor (15G 6B), son 12 iç saha karşılaşmasının 10'undan galip ayrıldı.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla beraberlik alan iki takımdan biri olan Beşiktaş (10; Sivasspor ile eşit), en son 2013/14'ü daha yüksek bir sayıyla tamamladı (11B).

Beşiktaş'ın 2007/08'den bu yana Süper Lig'de Trabzonspor'a deplasmanda attığı son 20 golün 18'i karşılaşmaların ikinci yarılarında geldi.

Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk yarılarında en fazla gol atan takım olan Trabzonspor (32), sahasında açılış golünü kaydettiği karşılaşmalarda puan kaybetmeyen tek ekip konumunda (7G).

Süper Lig kariyerinde en fazla asist yaptığı takım olan Beşiktaş'a rakip olmaya hazırlanan Edin Visca (9), siyah-beyazlılara karşı ilk 11 çıktığı son 10 lig maçının sekizinde birer gol pası verdi.

Süper Lig'de görev yaptığı son beş maçta dört gole doğrudan katkı sağlayan Rachid Ghezzal (1 gol & 3 asist), bu sezon daha önceki 22 karşılaşmada ulaştığı sayıyı geride bıraktı (2 gol & 1 asist).

Trabzonspor'un başında çıktığı son Süper Lig maçını kaybeden Abdullah Avcı (2-3 vs Çaykur Rizespor), Aralık 2019'dan bu yana üst üste iki yenilgi almıyor (Beşiktaş'ın başında).