CANLI İZLE Trabzonspor Göztepe

Türkiye Süper Lig 29. haftasında Trabzonspor Göztepe karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Trabzonspor Göztepe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Trabzonspor Göztepe

Süper Lig 29. haftasında Trabzonspor Göztepe Türkiye Süper Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Trabzonspor Göztepe maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Trabzonspor Göztepe - Resim : 1

TRABZONSPOR GÖZTEPE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 19:00'da başlayan müsabaka beIN Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

TRABZONSPOR GÖZTEPE CANLI İZLE

İŞTE TRABZONSPOR GÖZTEPE MAÇI CANLI İZLEYEBİLECEĞİNİZ LİNK.

 Trabzonspor Göztepe maçı muhtemel 11’ler…

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, S. Denswil, Bruno Peres, Ahmetcan Kaplan, T. Puchacz, E. Siopis, A. Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, A. Bakasetas, E. Višća, A. Cornelius 

Göztepe: İrfan Can Eğribayat, D. Arslanagić, Atınç Nukan, W. Ángel, Kerim Alıcı, O. Nwobodo, F. Moubandje, Aytaç Kara, C. Ndiaye, F. Di Santo, O. Tannane 

TRABZONSPOR GÖZTEPE SAKAT VE CEZALILAR

Trabzonspor: Dorukhan Toköz (Uyluk Kası Gerilmesi), İsmail Köybaşı (Virüs), Vitor Hugo (Diz Sakatlığı), Marek Hamsik (Şüpheli)

Göztepe: Atınç Nukan (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

CANLI İZLE Trabzonspor Göztepe - Resim : 3TRABZONSPOR GÖZTEPE İDDİA ORANLARI

Trabzonspor: 1.46

Beraberlik: 3.40

Göztepe:  4.30

2,5 gol üstü: 1.54

2,5 gol altı: 1.92

DİĞER BİLGİLER

-Göztepe ile oynadığı son altı Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Trabzonspor (4G 1B), tek yenilgisini gol atamadığı tek karşılaşmada evinde aldı (Kasım 2019'da 0-1).

-Trabzonspor'a konuk olduğu son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Göztepe (1M), daha önceki toplam 10 ziyaretinde tek galibiyet alabilmişti (3B 6M).

-Sezonun ilk yarısında Göztepe ve Altay ile oynadığı iki Süper Lig maçını da kazanan Trabzonspor, İzmir temsilcilerine karşı üst üste üç galibiyeti en son Şubat 2000-Aralık 2001 arasında alabildi (Göztepe x2 & Altay).

-Süper Lig'e döndüğü 2017/18 sezonundan bu yana maçın oynandığı haftaya lider olarak giren takımlara rakip olduğu 10 karşılaşmanın sadece ikisini kazanan Göztepe (8M), bu iki galibiyeti de gol yemediği karşılaşmalarda aldı.

-Süper Lig'de oynadığı son 20 iç saha maçını kaybetmeyen (14G 6B) ve ligde devam eden en uzun serinin sahibi olan Trabzonspor, daha uzun bir süreci en son Ekim 1994-Nisan1996 arasında yaşadı (28 maç).

-Beş haftadır sahadan puansız ayrılan ve bu yenilgilerin tamamında kalesinde en az ikişer gol gören Göztepe, Süper Lig tarihinde daha uzun bir mağlubiyet serisini sadece bir kez yaşadı (Ocak-Şubat 2000 arasında 8 maç).

-Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk 30 dakikalık bölümlerinde en fazla gol bulan takım Trabzonspor (20). Göztepe ise oynadığı son üç karşılaşmada da açılış golünü bu dakika aralığında kalesinde gördü.

-Abdülkadir Ömür, Göztepe'ye karşı ilk 11 çıktığı son dört Süper Lig maçının üçünde birer gole katkı sağladı (1 gol & 2 asist).

-Göztepe forması giyen Cherif Ndiaye, Süper Lig'de çıktığı son 10 maçta dokuz gole doğrudan katkı sağladı (8 gol & 1 asist). Trabzonspor'a rakip olduğu üç karşılaşmada fileleri havalandıramayan Senegalli oyuncunun, Göztepe'de 4+ kez karşılaşıp gol atamadığı bir takım bulunmuyor.

-Teknik direktörlük kariyerinde Göztepe ile karşılaştığı sekiz Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Abdullah Avcı (6G 1B), tek yenilgisini gol sevinci yaşayamadığı tek karşılaşmada iç sahada aldı (Nisan 2019; İstanbul Başakşehir 0-2 Göztepe).