CANLI İZLE Union Berlin Stuttgart

Almanya Bundesliga maçında Union Berlin ile Stuttgart karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Union Berlin Stuttgart maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Union Berlin Stuttgart

Almanya Bundesliga maçında Union Berlin ile Stuttgart kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Union Berlin Stuttgart maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Bein Sports beIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Union Berlin Stuttgart maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Union Berlin Stuttgart - Resim : 1

Union Berlin-Stuttgart maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:30'da başlayan müsabaka Bein Sports beIN Connect üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Union Berlin-Stuttgart canlı izle

İşte Union Berlin Stuttgart maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Union Berlin-Stuttgart sakat ve cezalılar

Union Berlin: Keita Endo ( Sakatlık - Bacağından Sakat), Andras Schafer (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Stuttgart: Pascal Stenzel ( Sakatlık - Baldırından Sakat), Nikolas Nartey (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Mohamed Sankoh (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Silas Katompa (Sakatlık - Omzundan sakat)

Union Berlin-Stuttgart iddia oranları

Union Berlin: 1.82

Beraberlik: 3.05

Stuttgart: 3.05

2,5 gol üstü: 1.76

2,5 gol altı: 1.66

CANLI İZLE Union Berlin Stuttgart - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Union Berlin ile karşılaştığı yedi resmi maçın sadece birini kazanan Stuttgart (5B 1M), tek galibiyetini Nisan 2017’de 2. Lig’de aldı.

-Union Berlin ile Stuttgart’ın karşılaştığı yedi resmi maçın hiçbirini deplasman takımları kazanamadı (birer ev sahibi galibiyeti, beş beraberlik).

-Bundesliga’da oynadığı son beş maçın dördünü kaybeden Union Berlin (1G), sezonun ilk 20 haftasında aldığı mağlubiyet sayısını yakaladı.

-Bundesliga’daki son üç deplasman maçını kaybeden Stuttgart, en son Mayıs 2019’da daha uzun bir mağlubiyet serisi yaşadı (4 maç).

-Bundesliga’daki son maçında Wolfsburg’a 1-0 yenilen Union Berlin, bu sezon gol atamadığı karşılaşmalarda en fazla şut çektiği iki mücadeleden birini oynadı.