CANLI İZLE Valencia Granada

İspanya La Liga maçında Valencia ile Granada karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Valencia Granada maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Valencia Granada

İspanya La Liga maçında Valencia ile Granada kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta  Valentin Pizarro Gomez düdük çalıyor.Valencia Granada maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Valencia Granada maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Valencia-Granada canlı izle

İşte Valencia Granada maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Valencia-Granada sakat ve cezalılar

Valencia: Ilaix Moriba (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Omar Alderete (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Jasper Cillessen ( Sakatlık - Bacağından Sakat), Thierry Correia (Sakatlık - Diz Sakatlığı)

Granada: Domingos Duarte (Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı), Maxime Gonalons (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), Neyder Lozano (Sakatlık - Bacağı Kırık)

Valencia-Granada iddia oranları

Valencia: 1.58

Beraberlik: 3.20

Granada: 3.85

2,5 gol üstü: 1.77

2,5 gol altı: 1.65

CANLI İZLE Valencia Granada - Resim : 2

DİĞER BİLGİLER

-Granada ile oynadığı 18 La Liga maçının birini kaybeden Valencia (13G 4B), tek mağlubiyetini Aralık 2020’de deplasmanda aldı (2-1).

-Valencia’nın La Liga’da kaybetmeden konuk ettiği takımlar arasında Granada’dan daha fazla ağırladığı bir rakibi yok (22G 3B).

-La Liga’da oynadığı son sekiz maçı kazanamayan Granada (3B 5M), tek sezonda daha uzun bir seriyi en son 2016/17'nin son 13 haftasında yaşadı (1B 12M).

-Bu sezon La Liga’da gollerinin en büyük bölümünü ceza sahası dışından atan takım Granada (%30, 8/27).

-Valencia forması giyen Bryan Gil’in La Liga’da birden fazla gol attığı tek rakibi Granada (2 gol).