CANLI İZLE Villarreal Ath Bilbao

İspanya La Liga maçında Villarreal ile Ath Bilbao karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Villarreal Ath Bilbao maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Villarreal Ath Bilbao

İspanya La Liga maçında Villarreal ile Ath Bilbao La Liga mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Villarreal Ath Bilbao maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Villarreal Ath Bilbao - Resim : 1

Villarreal-Ath Bilbao maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:30'da başlayan müsabaka beIN Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Villarreal-Ath Bilbao canlı izle

İşte Villarreal Ath Bilbao maçı canlı izleyebileceğiniz link.

 Villarreal Ath Bilbao maçı muhtemel 11’leri henüz belli değil.

Villarreal-Ath Bilbao sakat ve cezalılar

Villarreal: Alberto Moreno (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Pau Torres (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Ath Bilbao: Inigo Lekue (Sakatlık - Adale Problemi), Inigo Martinez (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat)

CANLI İZLE Villarreal Ath Bilbao - Resim : 3

Villarreal-Ath Bilbao iddia oranları

Villarreal: 2.05

Beraberlik: 3.05

Ath Bilbao : 2.85

2,5 gol üstü: 1.75

2,5 gol altı: 1.67

OPTA FACTLERİ

-Athletic ile oynadığı son altı La Liga maçını kazanamayan Villarreal (4B 2M), Bilbao ekibi karşısındaki en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.

-Villarreal'e konuk olduğu son dört La Liga maçını kaybetmeyen Athletic (1G 3B), daha önceki 12 ziyaretinin ikisinden puan çıkarabilmişti.

-La Liga'daki son dört maçının üçünü kaybeden Villarreal (1G), daha önceki 11 karşılaşmada tek yenilgi almıştı (8G 2B 1M).

-Villarreal'in La Liga'daki son altı golünün dördünü atan isim olan Yeremi Pino, bu sezon 20 yaş altı oyuncular arasında en fazla golde pay sahibi olan oyuncu (6 gol & 4 asist).

-Athletic formasıyla çıktığı son altı La Liga maçında altı gole doğrudan katkı sağlayan Alex Berenguer (2 gol & 4 asist), daha önceki 35 karşılaşmada aynı sayıda golde pay sahibi olabilmişti (2 gol & 4 asist).