CANLI İZLE Villarreal-Espanyol

İspanya La Liga maçında Villarreal ile Espanyol karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Villarreal Espanyol maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Villarreal-Espanyol

İspanya La Liga maçında Villarreal ile Espanyol kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Ricardo De Burgos Bengoechea düdük çalıyor. Villarreal Espanyolmaçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Villarreal-Espanyol - Resim : 1

VILLARREAL-ESPANYOL MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

VILLARREAL-ESPANYOL CANLI İZLE

İşte Villarreal Espanyol maçı canlı izleyebileceğiniz link.

VILLARREAL-ESPANYOL SAKAT VE CEZALILAR

Villarreal: Francis Coquelin ( Sakatlık - Aşil Tendonu Sakatlığı), Paco Alcacer ( Sakatlık - Baldırından Sakat), Gerard Moreno (Sakatlık - Adale Problemi), Ruben Pena ( Sakatlık - Omzundan sakat)

Espanyol: Aleix Vidal ( Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), David Lopez (Sakatlık - Antrenman Eksikliği), Manuel Morlanes 8 Cezalı - Kırmızı Kart Cezalısı)

VILLARREAL-ESPANYOL İDDİA ORANLARI

Villarreal: 1.34

Beraberlik: 3.70

Espanyol: 5.20

2,5 gol üstü: 1.63

2,5 gol altı: 1.80

CANLI İZLE Villarreal-Espanyol - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Espanyol ile evinde oynadığı son üç La Liga maçını kazanamayan Villarreal (2B 1M), en üst ligde rakibine karşı daha uzun bir galibiyet hasreti yaşamadı.

-Villarreal ile oynadığı son yedi La Liga maçının sadece birini kaybeden Espanyol (2G 4B), tek mağlubiyetini Ekim 2019'da sahasında aldı.

-La Liga'daki son altı maçını kazanamayan Espanyol (3B 3M), 2022 senesinde galibiyet alamayan dört takımdan biri konumunda (Valencia, Rayo Vallecano ve Granada).

-La Liga'da Villarreal formasıyla çıktığı ilk 15 maçta Arnaut Danjuma'dan (8) daha fazla gol atan sadece iki oyuncu bulunuyor: Giuseppe Rossi (13) ve Ikechukwu Uche (9).

-Villarreal Teknik Direktörü Unai Emery'nin La Liga kariyerinde en fazla mağlup ettiği rakibi Espanyol (14).