CANLI İZLE Wolfsburg Bayer Leverkusen

Almanya Bundesliga maçında Wolfsburg ile Bayer Leverkusen karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 3, Tivibu Spor 3, Bilyoner TV kanallarında canlı olarak yayınlanıyor. Wolfsburg Bayer Leverkusen maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Wolfsburg Bayer Leverkusen

Wolfsburg ile Bayer Leverkusen Almanya Bundesliga mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 3, Tivibu Spor 3, Bilyoner TV kanallarında canlı olarak yayınlanıyor. Wolfsburg Bayer Leverkusen maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Wolfsburg Bayer Leverkusen - Resim : 1Wolfsburg-Bayer Leverkusen maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 3, Tivibu Spor 3, Bilyoner TV üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Wolfsburg-Bayer Leverkusen canlı izle

İşte Wolfsburg Bayer Leverkusen maçı canlı izleyebileceğiniz link.

İşte Wolfsburg Bayer Leverkusen maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Wolfsburg Bayer Leverkusen maçı muhtemel 11’ler…

Wolfsburg: P. Pervan, S. Bornauw, M. Lacroix, J. Brooks, M. Kruse, J. Roussillon, M. Philipp, K.Mbabu, X. Schlager, M. Arnold, J. Winde

Bayer Leverkusen: L. Hrádecký, J. Tah, E. Tapsoba, P. Hincapié, M. Bakker, K. Demirbay, C., Aránguiz, T. Fosu-Mensah, E. Palacios, M. Diaby, A. Adli

Wolfsburg-Bayer Leverkusen sakat ve cezalılar

Wolfsburg: Micky van de Ven (Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat), William (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), Paulo Otavio (Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), Koen Casteels (Sakatlık - Hasta), Maximilian Philipp (Sakatlık - Hasta)

Bayer Leverkusen: Jeremie Frimpong (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat), Florian Wirtz (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık), Patrik Schick (Sakatlık - Diz Sakatlığı),  Andrei Lunev (Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat)

Wolfsburg-Bayer Leverkusen iddia oranları

Wolfsburg: 2.60

Beraberlik: 3.05

Bayer Leverkusen: 2.01

2,5 gol üstü: 1.57

2,5 gol altı: 1.88

CANLI İZLE Wolfsburg Bayer Leverkusen - Resim : 3DİĞER BİLGİLER

-Leverkusen ile oynadığı son dört Bundesliga maçının üçünü kazanan Wolfsburg (1B), daha önceki sekiz karşılaşmada sadece bir galibiyet alabilmişti.

-Bundesliga’da Wolfsburg ile karşılaştığı son beş maçta 13 puan toplayan Leverkusen (4G 1B), daha önceki 19 randevuda kazandığı puan miktarını yakaladı (4G 1B 14M).

-Geçen hafta Freiburg’dan bu sezon Bundesliga’daki 13’üncü mağlubiyetini alan Wolfsburg, 26. maçlar itibarıyla en son 2004/05 sezonunda bu sayıda karşılaşma kaybetti.

-Bundesliga’daki son maçını kaybeden Bayer Leverkusen, bu sezon üst üste iki mağlubiyet almadı.

-Bundesliga’daki son maçında bir gol atan ve bir assist yapan Wolfsburg orta sahası Maximillian Arnold, daha önceki 25 karşılaşmada ulaştığı sayıyı yakaladı (2 gol).