CANLI İZLE Yeni Malatya Kasımpaşa

Türkiye Süper Lig 30. haftasında Yeni Malatya ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Yeni Malatya Kasımpaşa maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Yeni Malatya Kasımpaşa

Türkiye Süper Lig 30. haftasında Yeni Malatya ile Kasımpaşa kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Yeni Malatya Kasımpaşa maçında Ali Sansalan düdük çalıyor. Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Yeni Malatya Kasımpaşa maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Yeni Malatya Kasımpaşa - Resim : 1

YENİ MALATYA-KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 13:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Yeni Malatya-Kasımpaşa canlı izle

İşte Yeni Malatya Kasımpaşa maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Yeni Malatya Kasımpaşa maçı muhtemel 11’ler...

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Zeffane, Campi, Sadık, Haddadi, Azubuike, Donsah, Mustafa, Chouiar, Dicko, Tetteh

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Donk, Brecka, Ouanes, Eysseric, Doğucan, Hajradinovic, Ahmet, Mabil, Muleka

Yeni Malatya-Kasımpaşa sakat ve cezalılar

Yeni Malatya: Karim Hafez (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Kasımpaşa: Evren Eren Elmalı (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Tarkan Serbest (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Yeni Malatya-Kasımpaşa iddia oranları

Yeni Malatya: 3.30

Beraberlik: 3.20

Kasımpaşa: 1.69

2,5 gol üstü: 1.62

2,5 gol altı: 1.81

CANLI İZLE Yeni Malatya Kasımpaşa - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Kasımpaşa'yı konuk ettiği dört Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Yeni Malatyaspor (2G 1B), tek yenilgisini 2019/20 sezonunda 2-1'lik skorla aldı.

-Bu sezonun ilk yarısında Yeni Malatyaspor ile oynadığı Süper Lig maçını 2-0 kazanan Kasımpaşa, lig tarihinde rakibine karşı ilk kez duble yapmak istiyor.

-İstanbul takımlarıyla oynadığı son 15 Süper Lig maçını kazanamayan Yeni Malatyaspor (5B 10M), son galibiyetini Aralık 2020'de Kasımpaşa'yı 2-0 yenerek aldı.

-Son iki Süper Lig maçını üçer gol atarak kazanan Kasımpaşa'nın, her karşılaşmada rakip filelere 3+ gol gönderip üst üste daha fazla galibiyet aldığı son seri Ekim-Kasım 2013 arasında geldi (5 maç).

-Süper Lig'de oynadığı son 19 maçtaki tek galibiyetini son iç saha karşılaşmasında Adana Demirspor'u yenerek alan Yeni Malatyaspor, evinde en son Nisan 2021'de üst üste iki maçtan zaferle ayrıldı.

-Sami Uğurlu yönetiminde çıktığı altı deplasman maçının sadece birini kaybeden ve 11 puan toplayan Kasımpaşa (3G 2B 1M), sezonun ilk sekiz dış saha karşılaşmasından 2 puan çıkarabilmişti (2B 6M).

-2022 takvim senesinde Yeni Malatyaspor formasıyla Süper Lig'de iki gol atan tek oyuncu olan Nouha Dicko, aynı zamanda bu süreçte takımının çektiği şutların %26'sını rakip kaleye gönderen isim konumunda (30/115).

-Opta'nın bu alanda istatistik tutmaya başladığı 2014/15 sezonundan bu yana Süper Lig'de forma giyen oyuncular arasında maç başına en fazla çalım atan isim, Yeni Malatyasporlu Mounir Chouiar (toplam 103, maç başına 4.1).

-Son iki Süper Lig maçında üç asist yapan Haris Hajradinovic, sezonun ilk 27 haftasında verdiği gol pası sayısını (2) geride bıraktı. Bosna Hersekli oyuncunun Süper Lig kariyerinde üst üste üç karşılaşmada asist yaptığı bir seri yok.

-Kasımpaşa forveti Umut Bozok bu sezon Süper Lig'de attığı 14 golü 14 maça yaydı (birer gol). Opta'nın bu alanda istatistik tutmaya başladığı 2007/08'den bu yana bir Süper Lig sezonunda bu şekilde 15 maça ulaşabilen oyuncu bulunmuyor.