Alanyaspor Galatasaray CANLI İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasında Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Alanyaspor Galatasaray canlı izle Alanyaspor Galatasaray şifresiz canlı izle aramaları sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Alanyaspor - Galatasaray canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Alanyaspor Galatasaray canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Alanyaspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? Alanyaspor Galatasaray şifresiz izleme linki...

Alanyaspor Galatasaray CANLI İZLE

Süper Lig lideri Galatasaray, ligin 30.haftasında Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Galatasaray mücadeleyi kazanarak Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını yeniden 9'a çıkarmayı amaçlıyor. Alanyaspor ise Ersun Yanal yönetiminde çıkış yakalamayı hedefliyor. 

Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 27 maçta 21 galibiyet ile üçer beraberlik ve yenilgi yaşadı. Topladığı 66 puanla liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı ekip, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde yer alıyor.

Corendon Alanyaspor da Süper Lig'de oynadığı 28 maçın 8'ini kazanırken, 8'inde berabere kaldı, 12'sinde ise mağlup oldu. 32 puana sahip Akdeniz ekibi, averajla 11. sırada bulunuyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maç, 2-2 berabere bitmişti.

GALATASARAY'DA 5 FUTBOLCU SINIRDA

Galatasaray'da Corendon Alanyaspor maçı öncesinde 5 futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-kırmızılı futbolcular Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey ve Sergio Oliveira, sarı kart görmeleri durumunda 31. haftadaki VavaCars Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

ALANYASPOR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Süper Lig’in 30.haftasındaki Alanyaspor - Galatasaray maçı saat 20.30’da başlıyor. Kırbıyık Holding Stadı'nda oynanan müsabakayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetiyor. Bitigen'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Mustafa Savranlar yapıyor. 

Alanyaspor Galatasaray maçı beIN Sports 1 HD ekranlarından naklen yayınlanacak.

Trabzonspor Beşiktaş şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Trabzonspor Beşiktaş maçı canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

ALANYASPOR GALATASARAY ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ALANYASPOR - GALATASARAY MAÇI İLK 11'LERİ

Alanyaspor: Runarsson, Pereira, Fatih, Rassoul, Yusuf, Leroy Fer, Lusamba, Doumbia, Efecan, Cavaleiro, Ahmed Hassan

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi