Arsenal Bayern Münih CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali’nde Arsenal ile Bayern Münih takımları karşı karşıya geliyor. Arsenal Bayern Münih canlı izle Arsenal Bayern Münih şifresiz canlı izle araması yapılıyor. Maçı izlemek isteyenler Arsenal Bayern Münih canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Arsenal Bayern Münih canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Arsenal Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? Arsenal Bayern Münih şifresiz izleme linki...

Arsenal Bayern Münih CANLI İZLE

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda İngiliz ekibi Arsenal ile Alman ekibi Bayern Münih ilk maçta kozlarını paylaşıyor. İki takım ilk maçtan avantajlı bir skor elde etmeyi amaçlıyor.

ARSENAL BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Arsenal ile Bayern Münih karşılaşıyor. Arsenal – Bayern Münih maçı 9 Nisan Salı günü İngiltere’nin başkenti Londra’daki Emirates Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 22.00’da başlayan maçı İsveçli hakem Glenn Nyberg yönetiyor. Nyberg’in yardımcılıklarını ise Mahbod Beigi ve Andreas Söderqvist yapıyor.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Adam Ladebäck, VAR olarak Hollandalı Pol van Boekel, AVAR olarak Dennis Higler görev alıyor.

Arsenal Bayern Münih maçı EXXEN platformundan şifreli, TV8.5 kanalından şifresiz olarak yayınlanıyor.

Arsenal Bayern Münih maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Arsenal Bayern Münih maçını canlı izlemek için EXXEN üyeliğinizin olması gerekmektedir. Ayrıca maçı TV8.5 kanalından şifresiz izleyebilirsiniz.

TV8.5 Digiturk 55, D Smart 47, Tivibu 52, Vodafone TV 29 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

ARSENAL BAYERN MÜNİH MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARSENAL BAYERN MÜNİH MAÇI İLK 11’LERİ

Arsenal: Raya, White, Saliba, Gabriel, Kiwior, Jorginho, Odegaard, Rice, Saka, Havertz, Martinelli.

Bayern Münih: Neuer, Kimmich, de Ligt, Dier, Davies, Laimer, Goretzka, Sane, Musiala, Gnabry, Kane.

Öte yandan iki takım arasında oynanan 12 maçta Arsenal 3 kez kazandı, 2 maç berabere biterken 7 maçta Bayern Münih sahadan galip ayrıldı. Arsenal, 13 gol atarken Bayern Münih ise 27 kez fileleri sarstı.