Avusturya - Danimarka Canlı maç izle

Avusturya ile Danimarka, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup F 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka canlı olarak yayınlanmıyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Avusturya - Danimarka Canlı maç izle

Avusturya ile Danimarka Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup F 3.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Artur Soares Dias düdük çalacak. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Avusturya - Danimarka maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan mücadelenin yayıncısı bulunmuyor.

Avusturya - Danimarka maçı muhtemel 11’ler…

Avusturya: Schlager, Lainer, Ulmer, Hinteregger, Psch, Baumgartner, Ilsanker, Schlager, Sabitzer, Gregoritsch, Onsiwo

Danimarka: Schmeichel, Kjaer, Zanka, Dalsgaard, Stryger Larsen, Thomas Delaney, Christian Eriksen, Lasse Schöne, Braithawite, Cornelius, Yussuf Poulsen

Avusturya - Danimarka iddia oranları

Avusturya: 2.55

Beraberlik: 2.85

Danimarka: 2.15

2,5 gol üstü: 1.95

2,5 gol altı: 1.50

Avusturya Golcüleriyle Kazandı

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Gurubu’nun ilk haftasında galibiyeti kaçıran Avusturya, 2. Maçta hatalarından ders çıkardı. İskoçya karşısında Sasa Kalajdzic golleriyle son 5 dakikaya 2-1 önde girmesinin ardından son dakika golüyle yıkılan ve beraberliğe razı gelen ev sahibi, Faroe Adaları karşısında ise 3-1’lik galibiyete uzandı. Dragovic, Baumgartner ve Kalajdzic karşılaşmada gol katkısı verirken, Avusturya golcüleriyle güldü. 4 puana sahip olan ev sahibi bu hafta, Danimarka’dan liderlik koltuğunu almak için sahaya çıkacak.

Danimarka Gol Olup Yağdı

Danimarka, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Gurubu’nda 2’de 2 yapmayı başardı. EURO 2020 Eleme Guruplarından namağlup çıkmayı başaran konuk ekip, Dünya Kupası Eleme Guruplarında İsrail’i 2-0, Moldova’yı 8-0 mağlup ederek harka performansının üzerine koyarak yoluna devam etti. Moldova kalesine gol olup yağan Kasper Hjulmand ve öğrencileri, turnuvanın en farklı galibiyetini alırken, hem hücum performansı hem de 2 maçtır rakiplere gol şansı verilmemesi Danimarka’yı F Gurubu’nda liderliğin en güçlü adayı haline getirdi.