Belçika - Belarus Canlı maç izle

Belçika ile Manchester, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup E 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Belçika - Belarus Canlı maç izle

Belçika ile Belarus Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup E mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Belçika - Belarus maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan müsabaka S Sport 2 kanalından canlı olarak izlenebilir.

Belçika - Belarus maçı muhtemel 11’ler…

Belçika: Courtois, Alderweireld, Vermaelen, Boyata, Castagne, Axel Witsel, De Bruyne, Eden Hazard, Thorgan Hazard, Mertens, Lukaku

Belarus: Gutor, Martinovich, Naumov, Polyakov, Matvejchik, Dragun, Kovalev, Maevski, Stasevich, Nekhajchik, Laptev

Belçika - Belarus iddia oranları

Belçika: -

Beraberlik: 7.25

Belarus: 10.00

2,5 gol üstü: 1.25

2,5 gol altı: 2.65

Belçika 3 Puan Peşinde

Belçika, grubun favorisi olarak gösteriliyor. Grubun ilk maçında Galleri’i iç sahad 3-1 ile geçerek, 3 puanın sahibi olmuşlardı. Geçtiğimiz hafta sonu ise Çekya deplasmanına konuk olan Roberto Martinez’in ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Grupta oynadığı ilk 2 maçta 4 puan toplayan Belçika, lider Çekya’nın ardından 2. Sırada yer alıyor. Bu hafta iç sahada Belarus’u konuk edecek Belçika, maçın net favorisi.

Belçika İlk Maçını Kazandı

Belarus, şimdiye kadar grupta tek maç oynadı. 3 gün önce iç sahada konuk ettikleri Estonya’yı 4-2 ile geçmeyi başardılar. Belarus’un o maçta rahat bir galibiyet almasını bekliyordum ve 3 puanı 4 golle aldılar. Grubun ilk maçında galibiyet ile ayrılan Belarus, bu hafta çok daha zorlu bir maça çıkacak. Deplasmanda Belçika karşısında sürpriz arayacaklar.