Beşiktaş Adana Demirspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 22.hafta maçında Beşiktaş-Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Beşiktaş Adana Demirspor canlı izle Beşiktaş Adana Demirspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş Adana Demirspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Adana Demirspor şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Adana Demirspor şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Adana Demirspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 21.haftasında Pendikspor’a 4-0 yenilerek ağır bir yenilgi alan Beşiktaş, 22.hafta müsabakasında Adana Demirspor’u ağırlıyor. Siyah-beyazlılar, rakibini yenerek maç fazlasıyla üçüncü sıraya yükselmeyi ve moral kazanmayı hedefliyor. Konuk ekip Adana Demirspor ise Hikmet Karaman yönetiminde ilk galibiyetini alarak üst sıralara çıkmak istiyor.

BEŞİKTAŞ ADANA DEMİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 22.haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Beşiktaş – Adana Demirspor maçı 23 Ocak Salı günü İstanbul’daki Tüpraş Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 20.00’da başlayan maçta hakem Atilla Karaoğlan düdük çalıyor. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Abdullah Bora Özkara yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Ömer Faruk Turtay üstleniyor.

VAR’da Mustafa İlker Coşkun, AVAR’da Koray Gençerler ve Esat Sancaktar görev alıyor.

Beşiktaş Adana Demirspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş Adana Demirspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Adana Demirspor maçını canlı izlemek için Digiturk veya TODD üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ ADANA DEMİRSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ ADANA DEMİRSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Zaynutdinov, Umut, Demir Ege, Gedson, Tayfur, Rashica, Semih, Cenk

Adana Demirspor: Mahammadaliyev, İsmail, Semih, Gravillon, Yusuf Erdoğan, Stambouli, Michut, Emre Akbaba, Akintola, Nourani, Yusuf

BEŞİKTAŞ VE ADANA DEMİRSPOR’UN LİGDEKİ SON DURUMU

Ligde siyah-beyazlılar 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyetle topladığı 35 puanla 4. sırada yer alıyor. Mavi-lacivertliler ise 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyetle aldığı 30 puanla 6. sırada bulunuyor.

Ligin ilk yarısında Adana’da oynanan maçta Adana Demirspor, Beşiktaş’ı 4-2 mağlup etmişti.

BEŞİKTAŞ’IN EKSİKLERİ

Beşiktaş’ta milli takımlarda bulunan Daniel Amartey, Omar Colley, Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Oxlade-Chamberlain de Adana Demirspor karşısında sahada olamayacak.

BEŞİKTAŞ LİGİN EN AZ BERABERE KALAN TAKIMI

Siyah-beyazlılar, bu sezon Süper Lig’de yalnızca 2 kez berabere kaldı. Beşiktaş, geride kalan 21 haftada 11 defa sahadan 3 puanla ayrılırken, 8 mücadelede ise rakiplerine boyun eğdi.

BEŞİKTAŞ’IN SÜPER LİG’DE 3 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ YOK

Siyah-beyazlılar, bu sezon Süper Lig’de 3 maçlık galibiyet serisine ulaşamadı. Sezon başından itibaren 5 farklı teknik direktör ile sahaya çıkan Beşiktaş, 21 haftada 11 kez galip geldi. Kartal, bu süreçte üç kez 2 maçlık galibiyet serisi yakalayabildi.

FERNANDO SANTOS’UN SÜPER LİG’DEKİ 3.MAÇI

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Adana Demirspor karşısında üçüncü Süper Lig müsabakasına çıkacak. Portekizli teknik direktör, Fatih Karagümrük mücadelesinde sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılırken, Pendikspor maçını ise 4-0 kaybetti. Deneyimli teknik adam, bu süreçte siyah-beyazlı takımla Türkiye Kupası 5. Tur'da Eyüpspor’a karşı da 4-0 galip geldi.

BEŞİKTAŞ – ADANA DEMİRSPOR REKABETİNDE SON DURUM

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında yarın karşı karşıya gelecek Beşiktaş ile Adana Demirspor, bu kulvarda 40. kez rakip oluyor.

İki takım tarihlerinde ilk kez 1960-1961 sezonunda karşılaştı ve Beşiktaş sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş ile Adana Demirspor arasında Süper Lig'de oynanan 39 müsabakanın 18'ini siyah-beyazlı takım, 9'unu Adana temsilcisi kazandı. 12 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Söz konusu maçlarda Beşiktaş 62 kez fileleri havalandırdı, Adana Demirspor ise 37 gol kaydetti.

Siyah-beyazlı ekip, Süper Lig tarihindeki en farklı galibiyetini Adana Demirspor karşısında elde etti.

1989-1990 sezonunun 6. haftasında Beşiktaş, İngiliz teknik adam Gordon Milne yönetiminde yabancı oyuncularından yoksun çıktığı karşılaşmada tarihi bir galibiyete imza attı ve Adana Demirspor'u 10-0 mağlup etti.

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan mücadelede siyah-beyazlıların gollerini taraftarların adlarına beste yaptıkları Ali Gültiken (4), Feyyaz Uçar (3) ve Metin Tekin (3) attı.

Beşiktaş, Adana Demirspor ile Süper Lig'de oynadığı son 13 müsabakada sahadan sadece bir kez mağlubiyetle ayrıldı.

Siyah-beyazlı ekip, söz konusu maçlarda 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı.

ADANA DEMİRSPOR’UN BEŞİKTAŞ MAÇI EKSİKLERİ

Adana Demirspor’da sakatlıkları bulunan Balotelli, Ertaç Özbir ve Vedat Karakuş, Beşiktaş maçında forma giyemiyor.