Beşiktaş Dinamo Kiev CANLI İZLE

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i konuk ediyor. Maçı izlemek isteyenler futbolseverler Beşiktaş Dinamo Kiev canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda futbolseverler Beşiktaş Dinamo Kiev canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Dinamo Kiev canlı nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Dinamo Kiev maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Dinamo Kiev şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Dinamo Kiev CANLI İZLE

UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme turunda Tirana, 3.Ön Eleme turunda ise Neftçi Bakü takımını eleyen Beşiktaş, play- off turunda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile eşleşmişti. Siyah beyazlı takım ilk maçta 3-2 yendiği rakibini bu kez evinde konuk edecek. Beşiktaş, rakibini elemesi durumunda UEFA Konferans Ligi’nde gruplara kalacak.

BEŞİKTAŞ DINAMO KIEV MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasındaki UEFA Konferans Ligi play- off turu rövanş maçı 31 Ağustos Perşembe günü (bugün) İstanbul’da Beşiktaş Park Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 21.00’da başlayan maçı Portekizli hakem João Pinheiro yönetiyor. Pinheiro’nun yardımcılıklarını ise Bruno Jesus ve Luciano Maia yapıyor. VAR’da Helder Malheiro, AVAR’da ise Miguel Nogueira görev alıyor.

Beşiktaş Dinamo Kiev şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Dinamo Kiev TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

TRT Spor, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, Turkcell TV+ 70 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

BEŞİKTAŞ DINAMO KIEV MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ DINAMO KIEV MAÇI İLK 11’LERİ

BEŞİKTAŞ: Mert, Rosier, Necip, Colley, Onur, Hadziahmetovic, Salih, Gedson, Rashica, Muleka, Aboubakar

YEDEKLER: Ersin, Utku, Rebic, Cenk, Oxlade Chamberlain, Demir Tıknaz, Zainutdinov, Kartal Yılmaz, Emirhan, Oğuzhan, Onana, Umut Meraş

DİNAMO KİEV: Bushchan, Tymchyk, Popov, Syrota, Dubinchak, Karavaev, Sydorchuk, Shaparenko, Voloshyn, Buyalskiy, Vanat

YEDEKLER: Neshcheret, Vivcharenko, Brazhko, Shepeliev, Parris, Andriyevskiy, Diachuk, Diallo, Tsarenko, Bilovar, Benito, Ramadani

BEŞİKTAŞ’IN EKSİKLERİ

Beşiktaş’ta UEFA Konferans Ligi kadrosunda yer almayan Ghezzal, sakatlıkları bulunan Masuaku ve Amartey forma giyemeyecek.