Beşiktaş – Kayserispor Canlı maç izle

Beşiktaş ile Manchester, Hazırlık Maçları maçında karşı karşıya geliyor. Saat 19:00’da başlayan müsabaka canlı olarak yayınlanıyor.

Beşiktaş – Kayserispor Canlı maç izle

Beşiktaş ile Kayserispor Hazırlık Maçları mücadelesinde karşı karşıya geliyor. İlk maçında Başakşehir'i 1-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, Kayserispor'u da geçip 2'de 2 yapmak istiyor. Kayserispor ise Beşiktaş'ı mağlup ederek moral depolamanın peşinde. Beşiktaş, 3. hazırlık maçında ise 6 Ağustos Cuma günü Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor'la karşılaşacak.

Beşiktaş – Kayserispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 19:00’da başlayan müsabaka Beşiktaş YouTube kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Kenan Karaman göz dolduruyor

Sezon başında Alman ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'tan transfer edilen Kenan Karaman, antrenmanlardaki hırsı ve performansı ile göz dolduruyor. Kısa sürede takıma uyum sağlayan 27 yaşındaki forvet, ortaya koyduğu futbol ile de hocası Sergen Yalçın'ın ve teknik heyetin beğenisini kazandı. Tecrübeli golcünün, ayrıca ekstra idmanlar ile çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Güven Yalçın kararı verildi

Sezonun ilk hazırlık maçında önceki gün Başakşehir ile karşı karşıya gelen Siyah-Beyazlılar, Güven Yalçın’ın golü ile sahadan 1- 0 galip ayrılmıştı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Lecce’ye kiralanan genç futbolcunun yeni sezonda kadroda olup olmayacağı ile ilgili karar verildi. Yeni Malatyaspor’un transfer listesine giren genç golcü ile ilgili son kararı veren Sergen Yalçın, oyuncunun takımda kalmasını istedi.