Beşiktaş MKE Ankaragücü CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig 14.hafta maçında Beşiktaş ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Beşiktaş MKE Ankaragücü canlı izle Beşiktaş MKE Ankaragücü şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş MKE Ankaragücü canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş MKE Ankaragücü canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş MKE Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş MKE Ankaragücü şifresiz izleme linki...

Beşiktaş MKE Ankaragücü CANLI İZLE

UEFA Konferans Ligi 5.hafta müsabakasında evinde konuk ettiği Belçika ekibi Club Brugge’ye 5-0 yenilen Beşiktaş, gözünü Trendyol Süper Lig’e çevirdi. Siyah-beyazlılar, ligin 14.hafta müsabakasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor. Beşiktaş bu müsabakayı kazanarak aynı Fenerbahçe ve Galatasaray ile arasındaki puan farkını düşürmeyi amaçlıyor. MKE Ankaragücü ise üst sıralara yükselmek için bu mücadeleden puan veya puanlar almak istiyor.

BEŞİKTAŞ MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 14.haftasındaki Beşiktaş- MKE Ankaragücü maçı 3 Aralık Pazar günü sarı-lacivertliler maçlarını oynadığı Eryaman Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Zorbay Küçük yönetiyor. Küçük’ün yardımcılıklarını ise Furkan Ürün ve Murat Temel yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Tugay Kaan Numanoğlu üstleniyor.

Beşiktaş MKE Ankaragücü maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş MKE Ankaragücü şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş MKE Ankaragücü maçını canlı izlemek için Digiturk üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ MKE ANKARAGÜCÜ MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI İLK 11’LERİ

MKE Ankaragücü: Bahadır, Atakan, Mert, Mujakic, Alper, Ali Kaan, Pedrinho, Efkan, Morutan, Renaldo, Ali Sowe

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Umut, Amir, Salih, Gedson, Zaynutdinov, Muleka Aboubakar

BEŞİKTAŞ VE MKE ANKARAGÜCÜ’NÜN LİGDEKİ SON DURUMU

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesinin ardından oynadığı 2 lig maçından da galibiyetle ayrılan Beşiktaş, 8 galibiyet, 4 yenilgi ve 1 beraberlik sonunda topladığı 25 puanla 3. sırada yer alıyor.

Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen başkent ekibi, geçen hafta deplasmanda Gaziantep FK'yı 1-0'la geçti. Emre Belözoğlu yönetimindeki sarı-lacivertliler, 16 puanla 12. sırada bulunuyor.

MKE ANKARAGÜCÜ’NDE TEK EKSİK VAR

MKE Ankaragücü'nde sarı kart cezalısı olan Sırp stoper Uros Radakovic, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ’IN EKSİKLERİ

Siyah-beyazlı takımda birçok oyuncu, Ankara'daki karşılaşmada görev yapamayacak.

Club Brugge maçında sakatlanarak oyundan çıkan Tayfur Bingöl'ün durumu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, tedavileri devam eden Arthur Masuaku ile Valentin Rosier, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Jean Onana, Eric Bailly ve Daniel Amartey, MKE Ankaragücü mücadelesinde forma giyemeyecek.

Takımla çalışmalara başlayan Daniel Amartey'in durumu ise belirsiz.

MKE ANKARAGÜCÜ, 13 YILLIK HASRETİ BİTİRMEYE ÇALIŞACAK

MKE Ankaragücü, Beşiktaş'ı yaklaşık 13 yıldır yenemiyor.

Rakibi karşısındaki Süper Lig'deki son galibiyetini 13 Şubat 2011'de 1-0'lık skorla alan başkent ekibi, daha sonraki 10 lig maçında 3 beraberlik, 7 yenilgi yaşadı.

Sarı-lacivertliler, yarın kazanarak rakibi karşısındaki Şubat 2011'den bu yana süren galibiyet hasretine son vermek istiyor.

BEŞİKTAŞ ANKARAGÜCÜ REKABETİ’NDE SON DURUM

İki takım arasında geride kalan 106 maçta siyah-beyazlı ekip, 72 galibiyet aldı. Başkent ekibi Beşiktaş'ı 8 defa mağlup ederken, 26 karşılaşma ise beraberlikle tamamladı.

Lig maçlarında siyah-beyazlıların attığı 198 gole, sarı-lacivertliler 73 golle karşılık verdi.

Beşiktaş, MKE Ankaragücü ile ligde yaptığı son 28 maçın 22'sini kazandı, 5'inde berabere kaldı. Siyah-beyazlı takım, bu periyotta rakibine sadece bir kez yenildi.

Siyah-beyazlı ekip karşısında 2001-2002 sezonunun ikinci yarısında İstanbul'da 2-1'lik skorla galip gelen başkent ekibi, daha sonraki 17 maçta galibiyet alamazken, bu şanssızlığını 2010-2011'de Ankara'daki maçta kırdı ve rakibini 1-0 mağlup etti.

Beşiktaş, 13 Şubat 2011'deki 1-0'lık mağlubiyetin ardından yaklaşık 13 yıldır rakibine kaybetmezken, söz konusu dönemdeki 10 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

İki ekip arasında Ankara'da yapılan lig maçlarında da Beşiktaş'ın belirgin üstünlüğü göze çarpıyor.

Siyah-beyazlılar, Ankara'da yapılan 51 lig maçının 28'ini kazandı. Başkentte 17 müsabaka berabere bitti, ev sahibi ekip 6 kez galip gelebildi.

Beşiktaş, lig maçlarında deplasmanda rakibinin filelerini 78 kez havalandırdı. MKE Ankaragücü ise 37 golle rakibine karşılık verdi.

Öte yandan, 1982-1983 sezonunda Ankara'da yapılması gereken lig maçı, MKE Ankaragücü'nün cezası nedeniyle Bursa'da oynandı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Ligde 2018-2019 sezonunda da MKE Ankaragücü'nün sahasındaki bakım çalışmaları nedeniyle Kayseri'de oynanan maçı ise Beşiktaş 4-1 kazandı.