Beşiktaş Pendikspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’in 21.hafta maçında Beşiktaş-Pendikspor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Beşiktaş-Pendikspor canlı izle Beşiktaş Pendikspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Beşiktaş Pendikspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Beşiktaş Pendikspor şifresiz nasıl izlenir? Peki, Beşiktaş Pendikspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Pendikspor şifresiz izleme linki...

Beşiktaş Pendikspor CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de Çaykur Rizespor ve Fatih Karagümrük, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Eyüpspor, maçlarını kazanarak morallenen Beşiktaş, ligin 21.haftasında Pendikspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlılar mücadeleyi kazanarak galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor. Pendikspor ise evinde Beşiktaş karşısında puan veya puanlar alarak alt sıralardan kurtulmak istiyor.

BEŞİKTAŞ PENDİKSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 21.haftasındaki Beşiktaş – Pendikspor maçı 20 Ocak Cumartesi günü Pendik Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 19.00’da başlayan maçı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetiyor. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Emir Eray Eyisoy yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Alper Akarsu üstleniyor.

Beşiktaş Pendikspor maçı BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli yayınlanıyor.

Beşiktaş Pendikspor şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Beşiktaş Pendikspor maçını canlı izlemek için Digiturk veya TODD üyeliği gerekmektedir.

BEŞİKTAŞ PENDİKSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ PENDİKSPOR MAÇI İLK 11’LERİ

Beşiktaş: Mert, Onur, Bakhtiyor, Tayyip Talha, Umut, Demir Ege, Tayfur, Gedson, Rashica, Semih, Cenk.

Pendikspor: Erdem Canpolat, Erdem Özgenç, Alpaslan, Rassoul, Nuno, Midtsjö, İbrahim, Halil Akbunar, Erencan, Thiam, Umut Nayir.

BEŞİKTAŞ VE PENDİKSPOR’UN TRENDYOL SÜPER LİG’DEKİ SON DURUMU

Ligde oynadığı 20 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgi yaşayan Beşiktaş, haftaya 35 puanla 4. sırada girdi.

Siyah-beyazlı ekip, Süper Lig'de oynadığı son 2 müsabakayı kazandı. Fernando Santos'un teknik direktörlüğünü yaptığı Beşiktaş, Pendikspor'u mağlup etmesi halinde bu sezon ligde ilk kez 3 maçlık galibiyet serisi yakalayacak.

Siltaş Yapı Pendikspor ise tarihinde ilk defa mücadele ettiği Süper Lig'de çıktığı son 8 karşılaşmayı kazanamadı. Süper Lig'in geride kalan bölümünde oynadığı müsabakaların 3'ünü kazanan, 7'sinde berabere kalan ve 10'undan mağlubiyetle ayrılan kırmızı-beyazlılar, 16 puanla 19. basamakta yer alıyor.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

BEŞİKTAŞ’IN EKSİKLERİ

Siyah-beyazlı takımda 6 futbolcu, çeşitli gerekçelerle Pendikspor karşısında forma giyemeyecek.

Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden milli takımlarının kadrolarında yer alan Omar Colley, Daniel Amartey, Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar, müsabakada görev yapamayacak.

Sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ile Amir Hadziahmetovic de sahada olamayacak.

BEŞİKTAŞ’TA 4 FUTBOLCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta 4 futbolcu, Siltaş Yapı Pendikspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Siyah-beyazlı ekipte Mert Günok, Necip Uysal, Tayfur Bingöl ve Gedson Fernandes, yarın sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 22. haftada Yukatel Adana Demirspor ile yapılacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ DEPLASMANDA SON 6 MAÇINI KAYBETMEDİ

Beşiktaş, ligde deplasmanda oynadığı son 4 müsabakayı kaybetmedi. Siyah-beyazlı takım, bu süreçte 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Rakip fileleri 9 kez havalandıran Kartal, kalesinde 3 gol gördü.

Beşiktaş, dış sahada son mağlubiyetini 3 Kasım 2023 tarihinde Antalyaspor'a karşı 3-2'lik skorla aldı.